HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray, rahat kazandı

AMSTERDAM (İHA) - Galatasaray, ilk hazırlık maçında Hollanda 1. amatör küme takımlarından FC UDI 19'u 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin gollerini Ümit Karan, Necati ve Sedat Debreli kaydetti.

Teknik Direktör Eric Gerets, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, futbolcuların hazırlık dönemlerinde çok geçerli bir görüntü verdiğini söyleyerek, "Hazırlık dönemi olduğundan futbolcularda bir yorgunluk vardı. Bu karşılaşmayı idman yerine koyabiliriz. Hazırlık döneminde çok geçerli bir görüntü verdi. İdmanda daha isabetli paslar yapıyorduk. İdman yaptığımız saha bugün oynadığımız sahadan daha düzgündü. Eğer iyi şartlarda oynarsak isabetli pas sayısı da artacak" diye konuştu.

Golcü futbolcu Necati Ateş ise, ilk hazırlık maçında gol atmasının güzel olduğunu söyleyerek, "Kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirip, sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Golle başlamak güzel. Önemli olan bu golleri ligde devam etmek. Hazırlık maçı da olsa kazanmak güzel. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Yeni sezonda şampiyonluk için zorlu bir mücadele yapacağız. Bu zorlu mücadelede kayıplarımız da olacak kazançlarımız da. Kazançlarımızın daha çok olacağını düşünüyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenen golcü futbolcu, "Taraftarlarımızı yeni sezonda iyi günde de kötü günde de yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacağız" ifadelerini kullandı.
Golcü futbolcu Hakan Şükür de, Belçikalı teknik adam Gerets'in kendisinden çok şeyler beklediğinin farkında olduğunu söyleyerek, "Beklentilere cevap vermek zor olacak. Sorumluluk duygusu insanı üzerinde baskı oluşturuyor. Arkadaşlarımızla birlikte Galatasaray'ı güzel günlere taşıyacağız" diye konuştu.
Yeni sezona güçlü bir şekilde girmek istediklerini belirten Hakan Şükür, "Yoğun antrenman temposu nedeniyle yorgunduk. Genç bir kadromuz var. Herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Sezona güçlü bir şekilde girmek istiyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Sabri ve Hasan Kabze ise, hazırlık maçlarının eksiklerini görme açısından önemli olduğunu söyleyerek, "Eksiklerimizi gidererek yeni sezonda başarılı olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Karşılaşma sonrası gurbetçiler, sarı-kırmızılı futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Minik gurbetçiler, sarı-kırmızılı futbolculardan bol bol imza aldı ve fotoğraf çektirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler