Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bitik saçları kurtarmanın yolları

    Hepimiz dönem dönem saçımızda değişiklikler yapmak isteriz. Bazen moda için bazen de yeniliğe ihtiyaç duyduğumuz için bu işlemleri gerçekleştiririz. Fakat bu işlemlerin sonucunda saçlar yıpranır ve zayıflar. Bir de yetmiyormuş gibi iklim geçişleri de eklendiği zaman bakım yapmak kaçınılmaz olur. Sizin için yumuşacık saçların formülünü bulduk diyebiliriz. Seçmiş olduğumuz ürünler ile saçınız ile ilgili endişeniz kalmayacağına emin olabilirsiniz.

    Her gün kullanabileceğim bir ürün olsun diyorsanız bu size

    Davines'in kuru ve yıpranmış saçlar için ürettiği şampuan çevresel ve genetik faktörler sebebi ile kuruyan ve yıpranan saçları korumaya yardımcı olur. Saçların günlük temizliğini ve bakımını nazikçe yapar. 5.5 pH değerine sahip olduğu için cildi yormadan saç derisi ve saç bakımı uygular.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac1


    Doğal ürün arayışında olanlar şöyle buyrun

    Davines yine yapmış yapacağını roucou yağı ile zenginleştirilmiş şampuanı, kusursuz saçlar oluşturmak için geliştirilmiştir. Sülfat ve paraben içermeyen yapısıyla saçı yormaz ve asla zarar vermez. Roucou yağının mucizevi etkilerini kullanmaya başladıktan sonra saçınıza her dokunduğunuz an hissedeceksiniz. Saça ekstra yumuşak ve parlak bir doku katar ve dış etkenlerin yıpratıcı etkilerine karşı saçı korur. Diğer özelliklerini öğrenmek için ürüne göz atmanızı öneririz.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac2


    Kremsiz bakım mümkün mü?

    Şampuan bakım yapar ama maalesef tek başına yeterli olmaz. Şampuan ile birlikte destekleyici bir saç kremi kullanmak şart. Özellikle bu krem kullandığınız şampuanın kremi ise saçlara tam donanım bir bakım yapmış oluyorsunuz. Davines Parabensiz Saç Kremi, saçlarınıza yumaşaklık ve parlaklık katar ayrıca tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur. Ürünü inceleyin kararı siz verin.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac3


    Kıvırcıklar da sevinsin saçınızın elektriklenmesine çare bulundu

    Organix'in hindistan cevizli bukleli saçlara özel şampuanı dalgalı saçlara sahip herkesin beklentilerini karşılıyor. Saçlarınızın elektriklenmesine engel oluyor ve belirgin buklelere sahip olmanızı sağlıyor. Bu özellikler zaten olması gerekenler diye düşünüyor olabilirsiniz, peki hindistan cevizinin eşsiz kokusuyla etrafınızı büyülemeye ne dersiniz.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac4


    Saç uçlarınız kırıldığında kestirmek zorunda kalmayın

    Biotin'in kırık saç uçları için geliştirdiği şampuanı uzun, yıpranmış, kırılgan zayıf saçları onarır, yapılandırır ve güçlendirir. Kırık uçları ve kırık saç tellerini hedef alarak sağlıklı bir görünüm kazandırır. Saçı yumuşatır ve parlaklık sağlayarak sağlıklı bir görünüm kazandırır. İşlem gören saçlarınızı artık kestirmek zorunda kalmazsınız.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac5


    Alışılmışın dışında parlaklık

    Milkshake Incredible Milk saç uçlarındaki kırık görünümünü düzenleyerek yeni kırık oluşumuna karşı saçı korur. Isı ile şekillendiricilerin zararlarına karşı saçı koruma altına alır. Oluşturulan saç şekillerinin uzun süre kalıcı olmasını sağlar. Saç dolaşıklıklarını anında açarak karışmasını engeller. Daha dolgun yapılı ve hacimli görünümlü saçlar oluşturur. Saçın çok daha kolay düzleştirilmesine ve fönlenmesine yardımcı olur. Uygulama yöntemlerini ve daha fazla özelliğini görmek için ürüne göz atmanızı öneririz.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac6


    Saçlar dökülmesin ve mis koksun

    Organix Niacin Caffeine Dökülmelere Karşı Saç Kremi, güçlü antioksidan içerikleri ile saçı koruma altına alıp, mükemmel bir parlaklık sağlamaya yardımı olur. Eşsiz formülü ile saçı nemlendirir, saç gövdesini güçlendirir, saçlı deriyi korur ve saçı sağlığına kavuşturmayı hedefler. Aynı zamanda sülfat ve haraben de içermeyen doğal bir üründür.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac7


    Kırılgan saçlarınız artık üzülmesin

    Phyto kırılgan, kuru ve çok yıpranmış saçlar için bakım kremdir. Saç yapısını maksimum düzeyde beslemeye yardımcı olur. Saçların kabarmasını önler. 220 derece ısıya karşı koruyucudur, saçın kolay bir şekilde şekil almasını sağlar. Saçın ipeksi yumuşaklığa kavuşmasını sağlarken dayanıklılığını da arttırır. Besleyici düzeyi maksimum düzeyde olan bu krem kullanılmaya başlanıldığı andan itibaren saçın doğal güzelliğinin ortaya çıkmasına yardımcı olur.

    Ürünün diğer özelliklerini incelemek için tıklayın.

    sac8


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler