HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Böyle çanta ister misiniz?

Spora gitmeden önce hani hafif bir göbeğiniz olur, hele yaz geceleri beyaz atletin altından bazen etrafa merhaba der ya, işte artık öyle çantalar da var.

Böyle çanta ister misiniz?

Birçoğumuz hemen her gün çanta kullanıyoruz. Gerek iş, gerek okul, gerekse de spor için. Kullanışlı birçok çanta bulabilmek mümkün. Bunların dışında, bazen ilginç tasarımlarla da karşılaşabiliyoruz. İşte onlardan bir tanesi daha. Daha doğrusu, bu temada birçok tasarım var.

Hiç bir erkek göbeğinden yola çıkılarak çanta yapılabileceğini düşünmüş müydünüz? Evet, yapıldı bile. Tişörtünüzün altından sarkan hafif bir göbek misali, kemeri yardımıyla belinize takabileceğiniz yeni çantalarınız yolda. Tasarımcı Albert Pukies, “Dad Bod”, yani baba vücudu dediği bu modelleri yılbaşına doğru satışa sunmayı düşünüyor. Ten renginden tüy yoğunluğuna, kat kat faktörüne kadar birçok farklı “göbek” modeli bulunuyor. Tasarımları aşağıda görebilirsiniz.
Ve evet, şimdiden özellikle Instagram ve Facebook üzerinden yüzlerce beğeni mesajı gelmiş, ürünleri almak isteyen yüzlerce kişi var. Ne diyelim, ilginç bir dünyada olduğumuzu unutmamamız gerekli.

Unutmadan, daha önce de tacizleri önlemesi amacıyla kadınlar için kıllı ten çoraplar hazırlanmıştı…

****

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler