KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Braun Silk-expert ile Pürüzsüzlüğün Keyfini Sürün

    Eskiden uzun süre kalıcı pürüzsüzlüğe yalnızca profesyonel epilasyon uygulamaları ile kavuşabiliyorduk. Tüm kadınlar güzellik randevularını yoğun programlarına sıkıştırmaya ve o salon randevusuna zamanında ulaşmak için işten ayrılmaya çalışarak değerli vakitlerini harcıyordu. Şimdi, Braun’un Silk-expert portföyündeki evde kullanıma uygun IPL cihazlarıyla birlikte, evinizin rahatlığında kalıcı pürüzsüzlüğe kavuşmak çok daha kolay!

    Braun Silk-expert IPL, her atımda ten renginize göre ışık yoğunluğunu ayarlayarak size özel, güvenli ve etkili bir uygulama sunar. Braun’un eşsiz SensoAdapt ™ sezgisel ışık teknolojisiyle herhangi bir güzellik salonu randevusuna bağlı kalmadan evinizin rahatlığında uzun süreli kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

    Braun, uzun süreli pürüzsüz ve parlak bir ciltten ödün vermeden güzellik rutininize daha az zaman harcayabileceğiniz en hızlı ev içi IPL teknolojisini sunar.

    Braun Silk expert 5 BD5001: hızlı, kalıcı epilasyon

    Tavsiye edilen satış fiyatı: 1675,49 TL

    Braun’un IPL portföyündeki Silk expert 5, tam vücut uygulamasında 15 yıllık, veya bacak, bikini ve koltuk altı bölgelerinde kullanıldığında 35 yıllık bir kullanım ömründe 300.000 atış sunar. Evde güvenli ve etkili kullanım için klinik olarak test edilen Braun Silk expert 5 ile, dört haftalık uygulama sonrasında, tüylerde gözle görülür bir azalma olduğunu fark edebilirsiniz. Kayar mod ile benzersiz biçimde hızlı ve verimli bir IPL işlemi için, daha fazla flaş ışığını tetiklemek ve atlanan alanın daha az olmasını sağlayabilirsiniz.

    braun2

    Bakımınızı kişiselleştirin: Normal, nazik veya ekstra nazik mod.

    Normal mod size tam güç ve cilt tonunuza herhangi bir zamanda uyum sağlama özelliği sunar. Braun Silk-expert, nazik mod kullanılırken bile, farklı cilt renklerine normal modda olduğu gibi hızlı ve doğru bir biçimde daha düşük bir enerji düzeyi ile adapte olur. Braun Silk-expert ekstra nazik moddayken, yeni başlayanlar veya hassas bölgeler için enerji düzeyini minimuma düşürür.

    Yeni Silk expert 3 BD3001: kullanımı kolay, etkili ve kalıcı pürüzsüzlük

    Tavsiye edilen satış fiyatı: 835 TL

    Yeni Silk expert 3 ile Braun evde uzun süreli kalıcı pürüzsüzlük için IPL portfolyosunu genişletiyor. 250.000 ışık atımı kapasitesi ile tüm vücut uygulamasında 12 yıla kadar kullanım ömrüne sahiptir. Yeni tasarımı ve kullanıcı dostu fiyatı ile Silk expert 5’te bulunan normal, nazik, ekstra nazik ve kayar moda sahiptir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler