KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu gelinlikler aile yadigarı! 120 yıllık olan da var, 150 yıllık olan da

    Gelinlik her kadının hayatında özel bir yer tutuyor. Bazı gelinler unutamayacakları düğün günü için aylardır 'mükemmel olan' gelinliği ararken, bazıları kendi tasarımlarını oluşturuyor hatta kimi o kadar ileri gidiyor ki annelerinin ya da büyükannelerinin gelinliklerini giyiyor.

    56 yıllık gelinlik

    1

    Jordyn adındaki bu gelin 56 yıllık bir gelinlik giydi. Büyükannesinin gelinliğini giyen genç kadın gelinliği giyer giymez büyükannesine gösteriyor. Yaşlı kadın gelinliğini torunun üzerinde görünce gözyaşlarını tutamamış.

    Bu gelinlik 150 yaşında

    2

    Bu elbise 2017 yılında internette oldukça meşhur oldu. Bahsekonu gelinlik 150 sene önce Tess Newall'ın büyük büyük anneannesi tarafından yapılmıştı. Newall, bu gelinliği düğününde taşıdı. Newall, düğününden sonra 150 yıllık gelinliği Edinburgh kentindeki bir kuru temizlemeye verdi. Kleen Cleaners adlı kuru temizlemeci gelinliğin kaybolduğunu söylediğindeyse, Newall buna tam olarak inanmadı. Büyük büyük anneannesinden kalma bu antik gelinliğin satılmış olabileceğini düşünen Newall, sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi. Newall'ın Facebook'ta yaptığı durumu açıklayan ve yardım isteyen paylaşımı tam 46 bin defa beğenildi ve 302 bin kere paylaşıldı.

    3

    Tess Newall'ın paylaşımı doğru adrese dolaylı da olsa ulaştı. Kuru temizlemecinin mülk sahibi olan şahıs Newall'ın paylaşımını görünce gidip temizlemeyici elleriyle aradı ve gelinliği buldu. Neyse ki, değerli gelinliğe tekrar kavuştu.

    11 kadın, 1 gelinlik

    4

    Abigail adındaki genç kadın nesiller boyu bir kadından diğerine geçen 120 yıllık gelinliği giyen 11. kişi oldu. Bu güzel gelenek, 1895'te, Abigail’in büyük büyükannesi ilk kez düğün gününde giydiği zaman başladı.

    78452-728xauto

    Kingston’un düğününden önce 120 yıllık gelinlikte oluşan sararmalar ve diğer sorunlar için 200 saat süren bir tadilat yapılmış. Bu büyük emekten sonra gelinlik harika bir görünüm almış.

    5ae2e29f66a97c82b0ba7c11

    Abigail gelinliği sadece kokteyl boyunca giyebilmiş, bu yüzden gittikçe kumaşı hassaslaşan bu gelinliği Abigail’den bir sonraki gelin giyemeyebilir.

    Bazen bir kol değişimi görünümü tamamen değiştirmeye yetiyor. Annenizin elbisesinin modası geçmiş olduğunu düşünüyorsanız, kollarını keserek başlayabilirsiniz. Eski gelinlikleri değiştirmek biraz modern bir hava katmak isterseniz işte bazı örnekler...

    5

    6

    Kolları kesmek yeterli değilse, gelinliği tamamen değiştirebilirsiniz. İşte başarılı gelinlik dönüşümü örnekleri.

    7

    9

    10

    11

    12

    Herhangi bir değişiklik yapmadan annelerinin gelinliğini giyenler

    15

    16

    17

    Annesinin gelinliğini giyenlerden biri de Avustralyalı aktris Margot Robbie

    18

    Meghan Markle annesinin gelinliğini giymedi ama Kraliçe Elizabeth'ten ödünç aldığı Kraliçe Mary'nin tacını taktı. Taç 90 yıllık.

    19


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler