KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu hataları hepimiz yapıyoruz

    Yeni bir iç çamaşırı gördünüz ve satın almaya karar verdiniz. İşte bu yazı sizin için. İç çamaşırı alırken kadınların yaptığı en yaygın hataları derledik.

    Sütyen kumaşı

    1

    Dar ya da açık renk kıyafetlerinizin altına dantelli iç çamaşırı giymeyin. Kumaş üzerinde belirli bir pürüz oluşturacak ve insanlar ne tür sutyen giydiğinizi fark edebilecekler. Elbiselerinizin pürüzlü yüzeyi, genel görünümünüzün estetiğini bozabilir. Bunun yerine pürüzsüz dikişsiz sütyeni seçin. Bir başka mükemmel seçenek de kontür sütyen olabilir.

    Şekillendiriciler

    2

    Bazı kadınlar dergilerin üzerindeki kadınlar gibi olmak isteyip, kusursuz bir görünüm elde etmek için daha küçük boyutlu korse kullanırlar. Unutmayın, bu yaklaşım yanlış ve vücudunuz için gerçekten zararlı. 6 saatten fazla korse kullanırsanız kan akışınızı bozabilirsiniz. Düzgün kıyafeti doğru boyutta seçmek çok önemlidir.

    Sütyen bedeni

    3

    Bazı kadınlar küçük boyutlu bir sutyenin daha büyük göğüs etkisi oluşturduğuna inanıyorlar. Bununla birlikte, çok büyük bir sutyenin düzgün oturmayacağını ve bel ağrısına neden olabileceğini bilmelisiniz. Sütyeniniz memelerinize göre çok küçükse kan akışınızı bozabilir. Bu nedenle sütyen ölçünüzü eğer tam olarak bilmiyorsanız uzman bir kişiden mutlaka yardım alın.

    İç çamaşırı rengi

    4

    Beyaz bir bluzun altına siyah bir sutyen takmak şimdilerde moda. Siz bu şekilde rahatsız oluyorsanız aççık renkkli pantolon ya da bluzlarınızın içine ten rengi çamaşır tercih edin.

    Malzeme

    6

    % 100 pamuklu kıyafetler sağlığınız için çok rahat ve güvenlidir, ancak çok çabuk eskir. İç çamaşırınız için,% 80 pamuk ve% 20 elastan seçmelisiniz.

    Külot tarzı

    7

    Güzel göründüğü ve giysiler altında görünmediği için birçok kadın tanga giymeyi sever. Tangalar genellikle hassas, cildi tahriş edebilen sentetik kumaşlardan yapılır. Ve bu da bazı bölgelerde bakteri üremesi ve tahrişe neden olabilir. Giyin ama her zaman tercih etmeyin.

    Eşleştirme

    8

    İç çamaşırı setleri çok iyi özelliklere sahiptir. Birincisi, üst ve alt, aynı kumaştan yapılır ve birbirlerine mükemmel şekilde uyuşurlar. İkincisi, aynı desen ve renk, görünümünüzü uyumlu ve zarif hale getirecektir.

    Vücut türünüze uygun iç çamaşırı

    10

    Armut vücut şekli için, ağırlık kısmının en alt kısmında, basit şort veya dantel şortları giymeniz gerekir. Eğrileri olan veya kum saati şeklinde vücudu olan kadınlar yüksek belli külot tercih etmeliler.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler