YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu itiraf bir hostesten: Uçakta sıcak içecekleri içmeyin!

    Uçak yolculuğu sırasında bir bardak kahve içmek size 'iyi gelebilir' ancak bu mantıklı bir seçim midir? İşte bir uçuş görevlisinin yiyecek içecek servisi hakkında o itirafı hepimizi aydınlatacak...

    Anonim bir uçuş görevlisi personeli uçakta ikram edilen sıcak içeceklerle ilgili bomba bir itirafta bulundu. Uçakta sıcak içeceklerin hiçbir şekilde hijyenik olmadığını söyleyen hostes, kahve ve çay suyunun kapalı şişelerden gelmediğinin altını çiziyor.

    ikram

    Düzlemdeki musluktan kullanılan çay ve kahve suyu, uçuştan önce hortum yardımıyla uçağa yükleniyor. Üstelik bu suların depolandığı tankların temizlenmesinin oldukça zor olduğunu söylüyor Çevre Koruma Ajansı.

    Paketlenmiş içecekleri tercih edin

    kola

    Bu yeterli olmamış gibi, dolduruldukları hortumlar genellikle temizlenmiyor. Tüm bunların yanı sıra kaka bakterileri olarak bilinen E.coli bakterilerinin tank ve hortumlarda barınma ihtimali oldukça yüksek. Sağlığınızı korumak için, olası kötü ihtimallere düşmemek için paketlenmiş içecekleri tercih edin ve buz küplerinden de kaçının. Çünkü bu küpler de aynı tanktan gelen sulardan elde ediliyor.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler