KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu kış her yerde göreceğimiz kaban modelleri

    Bu kış rengarenk geliyor! Vodafone Altın Kulüplü Kadınlara özel koton.com’da anında 30 TL indirim seni bekliyor! Sen de ALTIN KULUP yazıp 7000'e gönder, ücretsiz üye ol.

    Kış sezonu başladı, kabanlar gardrop köşelerinden çıkmaya başladı. Peki bu sezon hangi kabanlar moda, en çok hani renkleri göreceğiz? Yeni sezonda yeni kabanlara yer açmak istiyorsan önerilerimize kulak vermenin tam zamanı.

    Rengarenk kabanlar
    Bu sezonun favorisi rengarenk kabanlar! Siyahi lavicert, gri gibi klasik renklerin aksine; kırmızı, sarı, pembe, yeşil ve dahası... Bu kış renk renk kabanlar çok ama çok moda olacak.

    Şık kaşe kabanlar
    Kış stilinin kurtarıcısı hiç şüphesiz kaşe kabanlar. Hem olduğunuzdan daha ince görünmenize hem de her daim şık görünmenize yardımcı olacak kaşe kabanlardan henüz satın almadıysanız bu sezon muhakkak dolabınızda olmalı.

    Peluş kabanlar
    Geçtiğimiz senelerde kısa bir dönem karşımıza çıkan peluş kabanlar bu sezon da bizimle. Özellikle cesu renkleri tercih ederek karanlık kış günlerine renkli bir giriş yapabilirsiniz.

    Siz de alışverişlerinizde Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerle alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Şimdi koton.com’da anında 30 TL indirim sizi bekliyor! Siz de Hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Formda olmak şimdi çok kolay!

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler