KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu kış izlemeniz gereken 5 efsane film

    Klasikleşmiş filmleri henüz izleme fırsatı bulamadıysanız o halde sizin için seçtiğimiz bu 5 efsane filmi muhakkak izlemelisiniz.

    Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte dışarıdaki aktiviteler yerini evde film keyiflerine bırakıyor. Kış gecelerini keyiflendirmenin en zevkli yolu ise film geceleri düzenlemekten geçiyor. Kış gecelerini renklendirirken klasikleşmiş filmleri henüz izleme fırsatı bulamadıysanız o halde sizin için seçtiğimiz bu 5 efsane filmi muhakkak izlemelisiniz.

    The Prestige

    Yönetmenliğini Christopher Nolan'nın yaptığı, 2006 yapımı efsane haline gelmiş bu filmi henüz izlemediyseniz, listeniniz ilk sırasına ekleyin. Birbirini alt etmeye çalışan iki sihirbazın hikayesini konu alan film, ters köşeleri ve Christian Bale’in muazzam performansıyla gönlünüzü çelecek.

    The Pianist

    Ddrama türünde, 2002 yılında çekilen, yönetmenliğini Roman Polanski'nin üstlendiği, senaryosunu ise Ronald Harwood'ın, Wladyslaw Szpilman'ın hayatını konu alan kitabın üzerine kurduğu Fransa-Almanya-Polonya ortak yapımı bir film olma özelliği taşıyor. Film, İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir dramı konu alırken, zengin ile fakir gibi zıt yaşamların hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.

    Eternal Sunshine of the Spotless Mind
    Vizyona girdiği andan itibaren izleyenlerin üzerine kaç kez izlediğini sayamadığı filmlerden bir tanesi, Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Nam-ı diğer Sil Baştan! 2004 yapımı film, ayrıldığı sevgilisinden kalan hatırlarını sildiren bir adamın hikayesini konu alıyor.

    Inception

    Christopher Nolan'ın hiç şüphesiz ezber bozan filmlerinden bir tanesi. Leonardo DiCaprio'nun çok yetenekli bir hırsızı canlanırdığı filmi, tekrar tekrar izlemek isteyeceğinizden eminiz!

    Schindler’s List
    Oscar Schindler adlı bir Alman iş adamının 2. Dünya Savaşı zamanında Polonya’da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırması ve bu sayede 1100 Yahudi’nin hayatını kurtarmasını konu alan film 1994 yapımı. Gergin olduğu kadar son derece duygusal da olan bu film, 12 dalda Oscar’a aday olmuş ve 7 dalda ödül kazanmıştı. Listenize ısrarla ekleyiniz.

    Siz de film keyfinizi vizyon filmleri ile taçlandırmak isterseniz Vodafone Altın Kulüp’ün kadınlara özel sunduğu indirimlerden faydalanabilirsiniz. Şimdi anlaşmalı sinemalarda hediye sinema bileti sizi bekliyor!

    Siz de hemen ALTIN KULUP yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderip üye olabilirsiniz. Ardından Vodafone Yanımda uygulamasına girip, Avantaj Cepte menüsünden indirim şifrenizi alabilirsiniz. Film keyfinizi yarıda kesmeden doya doya yaşayın.

    .



    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler