KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu öneriler fotoğraflarda harika görünmenizi sağlayacak!

    Size vereceğimiz bu tüyolarla fotoğraf çekilmek artık kabusunuz olmayacak.

    Çoğu insan fotoğraflarda iyi çıkmadığını iddia eder. Hangi tarafa bakacağına, ellerini nereye koyacağına, gülüp gülemeyeceğine karar verene kadar o fotoğraf çekilir ve muhtemelen istediğiniz görüntü ortaya çıkmaz. Bazen de duruş bozukluğumuz yüzünden fotoğraflarda olduğumuzdan daha kilolu gözükebiliriz. Size vereceğimiz bu tüyolarla fotoğraf çekilmek artık kabusunuz olmayacak.

    Ayak bileğinizi çapraz koyun
    Fotoğraf çekileceğinizi gördüğünüz an o ayaklar hemen çapraza alınsın! Bu görüntü basenlerinizin daha dar, bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlayacak. Ayrıca sadece ayaktayken değil otururken bile bu çapraz duruşu bozmayın. Size rahat bir görüntü verir.

    iStock-861535648

    Yüzünüze açı verin
    Yüzünüzün durduğu açı fotoğraflarda güzel görünmeniz için aşırı önemli. Doğru açıyı bulamadığınızda yüzünüz daha geniş, makyajınız daha sönük ve ışığınız daha sönük görünebilir. Bu yüzden size önerimiz kafanızı biraz yana yatırıp çenenizi hafif yukarı ya da aşağı eğmeniz. Deneyin. İstediğiniz görüntüyü elde edeceğinize eminiz.

    Size ait pozunuzu bulun
    Fotoğraf çekinirken nasıl durmanız gerektiğini bilmiyorsanız size ait fotoğraflara bakın. En beğendiğiniz fotoğrafınızdaki duruşunuzu inceleyin. Size en yakıştığını düşündüğünüz pozisyona karar verip o şekilde poz verin.

    iStock-886858224

    Fotoğraf çekilirken dilinizi damağınıza bastırın
    Dilinizi damağınıza bastırıp çenenizi hafifçe öne doğru eyin. Yüz çizginizi daha belirgin hale getirecek. Ayrıca çenenizin şişmesini engelleyerek daha ince bir yüze sahip olursunuz.

    Fotoğraflarda gözleriniz kırmızı çıkıyorsa
    Malesef bazı zamanlar herkesin başına bu kırmızı göz problemi geliyor. Eğer gözleriniz kırmızı çıkıyorsa fotoğraf çekinmeden önce hafif karanlık ışığa bakın. Böylelikle gözleriniz kırmızı çıkmayacaktır.

    Kırmızı halı stili
    Klasik bir kırmızı halı pozudur. Vücudunuza 45 dakikalık açı verip gerin. Kameraya yakın kolunuzu belinize koyun. Öğrenilmesi biraz zor bir pozisyon olsa da en iyi performans alacağınız pozdur.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler