KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu seks pozisyonları hem yağ yaktırıyor hem de daha çok zevk almayı sağlıyor

    Kilo vermek epey sıkıcı ve zorlu bir süreçtir. Tatsız diyetler, yorucu egzersizler derken iş iyice çığırından çıkar. Peki kilo vermeyi daha eğlenceli hale getirmek için seksle birleştirmeyi hiç düşündünüz mü?

    Doggy

    3 (4)

    Dogg olarak adlandırılan bu pozisyon halk arasında köpek pozisyonu olarak biliniyor. Bu pozisyonda olunca elleriniz ve dizlerinizin üstünde durmuş olursunuz. Bu duruş hem kolay orgazm sağlar hem de kalça ve kol kaslarının çalışmasına yardım eder. Aynı zamanda omuzlarınız ve biseps kaslarınız da devreye girecektir.

    Kovboy pozisyonu

    2 (4)

    Kalçalarınızın şekil alması için en doğru pozisyon. Üstte olduğunuz bu pozisyonda bacaklarınızı yatağa sabitleyin ve kalçanızı ileri geri hareket etttirin. Bu yöntem kalça yağlarını yakmak içi birebir.

    Ters kovboy pozisyonu

    4 (4)

    Partneriniz yatakta uzanırken ona sırtınızı dönmüş bir şekilde üste geçin ve eşinizin ayak bileklerinden güç alarak hareket edin. Bu pozisyon her iki kişiyede oldukça fazla zevk verecektir. Aynı zamanda bu hareket kalça, baldır ve kollarınızı şekillendirecek bir egzersiz çeşidi.

    Misyoner pozisyonu

    1 (4)

    Klasik seks pozisyonu olan misyoner, tam anlamıyla doğru yapıldığında hem daha zevkli hale gelecek hem de karın ve kalça yağlarınızı yakmaya yardımcı olacaktır. Bu pozisyon için ayaklarınızı havada tutun ve partnerinizin hareketiyle birlikte kalça ve karın kaslarınızı sıkıp ardından gevşetin.

    Lotus poziyonu

    5 (3)

    Bu pozisyonda kadın, bağdaş kuran erkeğin beline bacaklarıyla sarılacak şekilde oturmalı. Lotus pozisyonu en romantik seks pozisyonlarından biridir çünkü çiftler birbirlerinin yüzlerine bakarlar. Bu sayede romantik ve duygusal bir birliktelik gerçekleştirmiş olursunuz. Aynı zamanda kalçanızı şekillendirmek ve yağlarınızı yakmak için de ideal pozisyonlardan biridir. Sıkı ve diri bir kalçaya sahip olmak istiyorsanız bu pozisyonu sık sık tekrarlayın.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler