YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bulutlar kadar yumuşak! Tadına doyum olmaz 7 enfes poğaça

    Kıyır kıyır enfes poğaçalarla beş çayınızı şenlendirmeye geldik. Peynirli poğaçadan sıkıldıysanız mayasızından, karnabaharlısana kadar en lezzetlilerini sizler için derledik, buyursunlar.

    Listedeki poğaçaların hepsi birbirinden şahane! Peki sizin favoriniz hangisi?

    Mayasız kıtır poğaça

    p

    Maya kullanmadan mükemmel poğaçalar yapmak mümkün. Çayın yanına misler gibi yakışan mayasız poğaçalarla harika öğünler geçirmeniz mümkün. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Cepli poğaça tarifi

    cepli

    Kuru maya ile hazırlanan cepli poğaçalar oldukça pofuduk bir kıvamda ve enfes bir görüntüye sahip. Çay saatinde alışkanlık haline gelebilecek kadar lezzetli bu cepli poğaçalar! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Ayranlı pratik poğaça

    ayranlı

    Son derece farklı bir tarif... Ayranla yoğurulan hamur, poğaçanın lezzetini iki katına çıkarıyor. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Karnabaharlı poğaça

    karnabaharlı

    Düşük karbonhidratlı oluşuyla enfes bir alternatif. Diyetteyim diye üzülmeyin, bu sağlıklı poğaçaları yemek listenize dahil edebilirsiniz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Puf puf poğaça

    puf

    Pastaneden satın aldığımız poğaçaların tadını sollayacak kadar iddialı bir tarifle geliyoruz. Adının hakkını sonuna kadar veren puf poğaçaların tarifini görmek için tıklayın.

    Patates hamurlu poğaça

    patates

    Bu poğaçanın hamurunda lezzet var çünkü biz onu patatesle yoğurduk. Yumuşacık içli içli poğaçanın detayları için tıklayın.

    Havuçlu poğaça

    havuçlu

    Havucun ayrı bir aroma kattığı bu tarife bayılacaksınız. Üstelik bu şahane sebzenin peynirle uyumu bir harika! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler