HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da korkunç cinayet! Genç kadını bebeğinin yanında hunharca katlettiler!

Bursa'da Suriyeli Dima Aşaelim (18) evinde bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadın bulunduğunda kucağında olan 7 aylık bebeği yakınlarına teslim edildi. Cinayet sonrası Dima Aşaelim’in eşi Muhammet Kasım ile kardeşi Valiht Aşaelim’i gözaltına alındı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Değiirmenlikızık Mahallesi’nde meydana geldi. Dima Aşaelim, 1,5 yıl önce Muhammet Kasım ile evlendi. Çift, 7 ay önce dünyaya gelen oğullarına Hasan Kasım adını verdi. Genç kadının eşi Muhammet Kasım, saat 11.30 sıralarında garson olarak çalıştığı kent meydanındaki lokantaya gitti.

KIZ KARDEŞİNİ KANLAR İÇERİSİNDE BULDU

Bir süre sonra kardeşi Dima’yı ziyarete gelen kardeşi Valiht Aşaelim, iddiaya göre, zili çaldı ancak kapı açılmadı. Annesinden aldığı anahtar ile eve giren Valiht Aşaelim, kız kardeşini kanlar içinde ölü olarak buldu.

EŞİ VE KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bıçaklanarak öldürülen genç kadının kucağındaki oğlu Hasan Kasım, alınıp akrabalarının evine götürüldü. Evde parmak izi alan ve çevredeki güvenlik kameralarını araştıran polis, Dima Aşaelim’in eşi Muhammet Kasım ile kardeşi Valiht Aşaelim’i gözaltına aldı. Polis, soruşturmasını sürdürüyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler