HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da uyuşturucu operasyonu güvenlik kamerasında

Gemlik ilçesinde düzenlenen ve 4 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu güvenlik kameralarına yansıdı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Bursa-İstanbul karayolundaki bir dinlenme tesisi ve çevresinde önlem alarak uyuşturucu satıcılarını beklemeye başladı.

Ekipler, dinlenme tesisine gelen ve uyuşturucu pazarlığı yaptığı belirlenen kişilere baskın yaptı. Uyuşturucuyu getirdiği tahmin edilen İ.K'nin otomobille kaçmaya çalıştığını fark eden ekipler, aracı durdurmak için aracın lastiklerine ateş açtı.

Araçtan inerek koşmaya başlayan İ.K. polis ekiplerince yakalandı. Uyuşturucu pazarlığı yapanlardan U.A, G.Ö, H.G. ile İ.K. gözaltına alındı.

İ.K'nin aracındaki aramada, farklı poşetlere bölüştürülmüş skunk (genetiği değiştirilmiş esrar) ile silah şarjörü ele geçirildi.

Bu arada, operasyon, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülere göre, dinleme tesisine gelen 2 kişi kapıya yakın bir masada oturuyor. Bu sırada sivil polisler, zanlıların bulunduğu masaya gelerek kimlik kontrolü yaparken bazı polisler koşarak dışarı çıkıyor. İki el silah sesinin duyulmasının ardından tesiste bulunan müşteriler panik içinde kaçışıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler