KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sırt ağrısının gerçek nedeni 14 yıl sonra ortaya çıktı

    ABD Florida'da 2003 yılında en küçük oğlu Jacob'u dünyaya getiren Amy Bright, o gün bugündür şiddetli sırt ağrısıyla mücadele ediyor. Bugüne kadar birçok testten geçen, ancak her seferinde yanlış teşhis konulan kadının yaşadığı ağrının sebebi ortaya çıkınca pes dedirtti.

    Kronik sırt ağrısıyla mücadele eden kadının omurgasında doğum için kullanılan epidural iğne unutulduğu ortaya çıktı.

    1

    Sırt ağrılarının dayanılmaz olması nedeniyle hastaneye kaldırılan kadın omurgasında 14 yıl boyunca 3 cm uzunluğunda bir iğneyle yaşamış.

    2

    Epidural iğnenin bıraktığı tahribat nedeniyle yoğun bir sinir hasarı yaşayan, sol bacağını sınırlı kullanan ve felç olma riskiyle karşı karşıya kalan Amy, hastaneye dava açmaya hazırlanıyor.

    3

    Yaşadaığı durumu The Sun gazetesine anlatan Amy, ''Yıllar boyunca birçok doktora gittim. Ve her seferinde ağrı kesiciler, kas gevşetici ilaçlar ve diğer ilaçlar reçete edildi. Bu büyük bir ihmal. Şimdi bir operasyonla iğne çıkartılacak ancak felç olma durumum var. Ama çıkartılmaması durumunda da aynı durumu yaşayabilirim. Geleceğimden çok korkuyorum. Sol bacağım gittikçe zayıflıyor. Bundan sonra belki de hayatım tekerlekli sandaliye üzerinde geçecek. Korkuyorum'' diye konuştu.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler