KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çamaşır yumuşatıcılarının 6 farklı kullanım alanı

    Çamaşır yumuşatıcıları hangi farklı alanda kullanılır, ne işe yarar? Gelin birlikte bakalım...

    Çamaşır yumuşatıcılarının sadece çamaşırlarda kullanıldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aslında yumuşatıcılar, pek çok alanda işinizi kolaylaştıracak etkiye sahip. Yumuşatıcılar hangi farklı alanda kullanılır, ne işe yarar? Gelin birlikte bakalım...

    Biraz su biraz çamaşır yumuşatıcısı... Bu iki karşımı sprey şişesine doldurun ve duşakabinlerinizde oluşan, görmekten pek de hoşlanmadığınız su lekelerinden kurtulun!

    Cam ve ayna temizlerken bir de içerisine çamaşır yumuşatıcısı eklemeyi deneyin. Mis gibi kokunun yanında verdiği parlaklığa hayran kalacaksınız.

    temizlik

    Araç koltuklarınızdaki hijyenden memnun değilseniz o halde bir de çamaşır yumuşatıcısı ile temizlemeyi deneyin. Bu sayede hem kirleri temizleyecek hem de arabanız gün içinde biriken rahatsız edici kokulardan arınacak.

    Tencerelerin dibinde kalan yanık ve lekeler canınızı sıkıyorsa bir de çamaşır yumuşatıcısının şaşırtıcı gücünü deneyin! Suyla dolu tencereye bir miktar yumuşatıcı ekleyin ve bekleyin, lekeden eser kalmayacak.

    Kuruyan ve canlılığını yitiren saçlarınızı eski haline döndürmeniz alternatif yollarından bir tanesinin de yumuşatıcılar olduğunu söylesek? Kuaförler tarafından sıklıkla kullanılan fakat pek de paylaşılmayan bu bilgiyi uygulaması ise çok kolay. Su dolu sprey şişesine çok az yumuşatıcı ekleyip, nemli saçlarınıza sıkın. Sonuca hayran kalacaksınız!

    sac-bakim

    Kullandığınız boya fırçalarını pratik bir şekilde temizlemek istiyorsanız su ve yumuşatıcı ikilisinden oluşan karışımın içerisinde bir süre bekletmeyi deneyin. Farkı göreceksiniz!

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler