SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Tosun'a büyük şans!

Premier Lig’e uyum sağlayamayan ve Crystal Palace maçında süre dahi alamayan Cenk Tosun için şans doğdu. Everton’ın Dubai Kampı, milli forvet için önemli bir fırsat olacak.

Devre arasında İngiltere Premier Lig’in flaş transferlerinden olan Cenk Tosun, son haftalarda yaşadığı düşüş sonrası eleştirilerin hedefine konmuştu. Everton’da menajer Sam Allardyce’ın her fırsatta destek verdiği Cenk için yeni bir şans doğdu. Milli forvete takıma adapte olabilmesi ve kadroya yeniden dönebilmesi adına yarın başlayacak Dubai kampı fırsatı çıktı. Premier Lig’de önümüzdeki hafta sonunda maça çıkmayacak olan Everton için rahat bir süreç başladı. Bu süreci fırsat bilen Merseyside ekibi Dubai’de özel bir kamp ayarladı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde de Cenk Tosun adı öne çıkarılarak, Dubai’de olacak kamp sayesinde takıma adapte olabileceği, arkadaşlarıyla daha çok vakit geçireceği ve takımın futbol yapısına da alışacağı belirtildi.

Kampın en önemli gerekçelerinin arasında yeni transferlerden Cenk Tosun da gösterildi. Bu arada, Everton’ın 14 Şubat Çarşamba günü Dubai’de başlayacak kampta 5 yıldızlı The Meydan Hotel’de kalacağı ifade edildi.

Geçen yıl da Ronald Koeman yönetiminde aynı otelde kamp yapan Everton’ın bu oteli seçme amacında geniş imkanlar, sosyal ve sportif faalieytlere elverişliliği gibi sebepler yatıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai’de doğal park olarak bilinen ve at yarışlarının da olduğu Nad Al Sheba’da antrenmanların yapılacağı da bildirildi. (MİLLİYET)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler