HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın hakkında olay iddia!

Binlerce insanın mağdur olduğu Çiftlik Bank skandalı ile ilgili art arda yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Çiftlik Bank'a yatırdığı parayı kaptırmayan hatta üzerine kar eden Fatih Yalçınkaya, diğer mağdurlar için kazandığı 200 bin lirayı iade etmek istiyor. Bu arada Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ı köşesine taşıdı. Hakan, Aydın'ın imam hatip mezunu olduğu iddiaları için "Çiftlik’in tosunu için ‘imam-hatipli’ diye yalan haber yapmışlar" ifadesini kullandı

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın hakkında olay iddia!

Sanal çiftlik üzerinden 511 milyon lira dolandıran Mehmet Aydın, Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. O kaçtı, olan binlerce kişiye oldu. Makina imalatçısı Fatih Yalçınkaya'nın yolu Çiftlik Bank ile kesişenlerden. O kaybettiği parayı değil Çiftlik Bank'tan aldığı 200 bin lirayı vermek istiyor.

"ŞAŞTIM KALDIM"

Fatih Yalçınkaya, "Ben diğer mağdurlar için vermek istiyorum. Gelen olmadı, makina alınmadı. O kalsın ama ben bu parayı vermek istiyorum. Kayyum mu atanır artık bilmiyorum. Bir sürü mağdur var, şaştım kaldım" dedi.

MAĞDURLARIN KAPISINA DAYANMASINDAN KORKUYOR

CNN Türk'ten Fulya Öztürk'ün haberine göre; Fatih Yalçınkaya, 200 bin liranın hesabında durduğunu söylüyor. Faturalar da elinde. Fatih Yalçınkaya mağdurların kapısına dayanmasından da korkuyor.

TOSUN İÇİN ‘İMAM-HATİPLİ’ DİYE YALAN SÖYLEMEK

Mehmet Aydın için bir yorum da Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan geldi. Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle;

ÇİFTLİKBANK’ın Tosunu için ‘imam-hatipli’ diye yalan haber yapmışlar.

*

Gerçi imam-hatipli olsa ne olacak, olmasa ne olacak?

Ahlaksızın, dolandırıcının okulu mu olur?

*

Ama bu dolandırıcı tosun, imam-hatipli falan değil.

Böyle olmadığı halde bu tosun için ‘imam-hatipli’ demek de az alçaklık değil yani.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler