KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cildinizdeki yaz enerjisini serum damlaları ile devam ettirin

    Kozmetisyen Nesrin Sürer, sonbaharda ciltte meydana gelen nem kaybı, kırışıklık, deri kalınlaşması ve yazdan kalan güneş lekeleri ile mücadelede oldukça güçlü bir silah olan serumlardan bahsetti.  

    Güneşin etkisini yavaş, yavaş kaybettiği sonbaharın ilk ayı Eylül'e merhaba, sonbaharın kendisini göstermeye başladığı şu günlerde o sıcacık günlerin yerini yağmurlu, serin, soğuk havalara bırakmak üzere. Cilt ve vücut direncimizi zayıflatan da bu iklim değişimidir.

    Cilt bakımına özen gösterenlerin en sık başvurduğu mevsimdir sonbahar. Bu ayda ciltte oluşan kuruluk, kırışıklık, deri kalınlaşması ve güneş lekelerini gidermek için çare aranır, bir yandan' da yaz enerjisini cildimizde bronz rengin canlılığı ile devam ettirmek isteriz.

    Cildimizde yazdan kalan sorunları gideren ve aynı zamanda' da cilde enerji, canlılık kazandıran serumlar vardır. Bu serumlar yüksek dozda yoğun etken madde içeren sıvı, likit kıvamında damlalardır. Cildimize her gün bir kaç damla sıktığımızda anında enerji ve canlılık verir. Cildin alt katmanlarına iyice nüfuz eder ve cilt yüzeyinde oluşan çizgi, kırışıklıkları açar. Cilt elastikiyet kazanır. Serum damlaları ayni zamanda cilt kuruluğunu, hassasiyeti giderir, pigment lekelerini açar, cilt yağlanmasını azaltır akne, sivilce oluşumunu önler.

    Her Cilt Yapısına Uygun Yoğun Etken Maddeler İçeren Serumlar

    Instand Lift Serum: Ciltte anında etki yaratan '' Argireline '' etken madde içerikli serum 35 yaş ve üstü her cilt tipine uyum sağlayan özellikle mimik çizgileri, kırışıkları olan ciltler için harikalar yaratır. Sabah ve akşam 5 hafta süre ile cilt ve boyna kadar serum damlalarını damlatarak uygulanır.

    Hyaluron Forte Serum: Yüksek nem deposu olan Hyaluron Serum ( hyaluronic acid ) etken madde içerir 25 yaş ve üstü her cilt tipine uyum sağlar. Özellikle yaz sonrası kaybolan nemi kazandırır cilt rengini ve çizgileri açar, kür şeklinde sabah ve akşam olmak üzere 5 hafta süre ile uygulanır.

    Aloe Vera Conc Serum: Yazın çok kuruyan ciltlere yönelik olan Aloe Vera etken madde içeren serum temiz cilde sabah ve akşam olmak üzere 5 hafta süre ile uygulanır.

    Capillary Conc Serum: Güneşte, sıcakta fazla kalan hassaslaşan kılcal damarları çoğalan cilt tiplerine yönelik olan '' Capillary Conc Serum '' cildi rahatlatan, sakinleştiren etken maddeler içerir. Kırmızı görünümde olan rengi soldurur. Sabah ve akşam temiz cilde damlalar şeklinde 5 hafta kür şeklinde uygulanır.

    Clear Skin Conc Serum: Yağlı ve akneli cilt tiplerine yönelik yoğun etken madde içeren '' Clear Skin Conc Serum '' güneş sonrası kuruyan, yağlanan ciltlerin yağ üretimini dengeler, kuruluğu ve cilt sertliğini yumuşatır. Sabah ve akşam temiz cilde damlatılır 5hafta süre ile uygulanır.

    Bu hafta sizlere Serumlar ile bilgi aktarıyorum, serumlar yoğun etken maddeler içerir ve cildin alt katmanlarına kadar nüfuz eder, cildi hızlı dengeye kavuşturur, özellikle mevsim değişimlerinde yani bahar aylarında cildin direncini artırmak üzere kür şeklinde uygulanır.

    Sağlıklı ve Güzellik dolu günler dileği ile

    Nesrin Sürer
    İnt. Dipl. Kozmetisyen
    www.enesbioestetikcenter.com
    Instagram:/enesbio-ınstagram
    Facebook://enesbio-facebook

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler