SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çinliler Adriano'nun peşini bırakmıyor! 13 milyon euroluk teklif

Uzak Doğu ekipleri, Adriano’nun peşini bırakmıyor. Kulübün kapısını çalan menacerler, Adriano için 10 ile 13 milyon Euro arasında teklifler olduğunu iletiyor, yönetim ise resmi yollardan kapının çalınmasını istiyor.

Sezon başında dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona’dan alınan Adriano’nun Beşiktaş’taki geleceği merakla bekleniyor. Siyah- Beyazlılar’daki ilk sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı yıldıza, özellikle Uzak Doğu’dan tekliflerin gelmesi, yönetimin de iştahını kabarttı.

Alınan bilgiye göre menacerlerin, tecrübeli sol bek konusunda Beşiktaş’ın kapısını çaldıkları bildirildi. Menacerlerin, bu oyuncu için Çin’den 10 ile 13 milyon Euro arasında tekliflerin olduğunu ilettikleri öğrenildi. Kara Kartal’ın kurmaylarının ise sözlü yapılan bu görüşmeye sıcak bakmadıkları ve yapılacak teklifin kulübe resmi şekilde iletilmesini talep ettikleri bildirildi.

Güneş de sıcak bakıyor

Teknik direktör Şenol Güneş’in de, iyi bir teklif gelmesi durumunda Adriano’nun satılmasına onay vereceği konuşuluyor. Özellikle Güneş’in böyle bir düşünceye sahip olmasının altında, yeni sezonda sol bekte birinci tercihi olarak Caner Erkin’i kullanacak olmasının yattığı bildirildi.

(Fanatik)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler