KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Çıplak tanıtımlara devam eden Kim Kardashian photoshop mu kullanıyor?

    Reality şov yıldızı Kim Kardashian yeni güzellik serisinin tanıtımları için Instagram hesabından 'çıplak' fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Bu kez altın rengi far paleti için objektiflerin karşısına geçen Kardashian, sosyal medya kullanıcılarının 'photoshop kullanıyorsun' eleştirileriyle karşı karşıya kaldı.

    Yeni far koleksiyonu için erkek mankenlerle çalışan Kim Kardashian KKW BEAUTY markasını yeni far paletleriyle zenginleştirmeye devam ediyor.

    1

    Altın rengi far paletleri için altın rengi tonlar içeren bir konsept oluşturan Kardashian, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

    3

    Takipçileri Kim Kardashian'ın fiziğinin daha ince gösterildiğini ve kalçalarının küçültüldüğünü iddia eden yorumlar yaptı.

    2

    Kim'in kartal bakışlı takipçileri, ''Seni tanıyoruz Kim! Bu senin kalçaların değil. İtiraf et photoshop kullanıyorsun'' dedi.

    4

    Adını marka haline getiren ve son zamanlarda başta güzellik olmak üzere pek çok sektörde boy gösteren Kim Kardashian, tanıtımları 119 milyonu aşkın takipçisinin olduğu Instagram'da yapıyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler