MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklar Duymasın için flaş karar! Hangi gün yayınlanacak?

Kanal D'de ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kanal D yönetimi Çocuklar Duymasın'ın yayın gününü değiştirdi. Peki Çocuklar Duymasın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu aile dizisi 'Çocuklar Duymasın'da yayın günü değişikliğine gidildi. Daha önce çarşamba akşamları ekrana gelen dizi artık perşembe akşamları yayınlanacak.

Çocuklar Duymasın yeni gününde 28 Mart Perşembe saat 19.45'te Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Çocuklar Duymasın yeni bölümde Tuna, Işıl'ı etkilemeye çalışıyor! Işıl'a ilgi duymaya başlayan Tuna bir taraftan da onu etkilemeye çalışır. Caz müziği çok sevdiğini ve yıllardır saksafon çaldığını söyleyen Tuna'ya Haluk çok şaşırır. Tuna'nın saksafon çalışmaları Haluk'un sinirlerini bozar.

Halil ise kahvehanede tiyatrolar günü için etkinlik düzenler. Hüseyin, Şükrü ve ekip kılıktan kılağa girerler.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Meltem’in ani boşanma kararıyla alt üst olan Haluk, herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Herkes, Haluk ve Meltem’in barışacağını ve asla ayrılamayacağını düşünürken, Taş Fırın Haluk boşanma sürecinin hızlanması için elinden geleni ardına koymaz. Meltem, içi kan ağlayarak çok sevdiği kocasından ayrılırken, Haluk her şeyden habersiz bir şekilde bu evliliği sonlandıracaktır.Ancak Haluk ve Meltem’in hiç hesaba katmadıkları bir şey vardır. Evlatlık kızları Zeynep, boşanma durumunda Haluk ve Meltem’den geri alınabilinir.

Bütün bu sıkıntılar yetmezmiş gibi Haluk ve Meltem’in bir zamanlar kabusu haline gelen Tutku geri döner. Uzun bir süre önce Haluk ve Meltem’in hayatından çıkan ve Haluk’a saplantılı derecede aşık olan Tutku neden geri dönmüştür? Haluk’a hala aşık mıdır? Tutku’nun amacı nedir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler