SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cristian Bivolaru: 'Hagi için Galatasaray haberleri blöftü'

FC Viitorul takımının Genel Menajeri Cristian Bivolaru, takımdan ayrılması beklenen Gheorghe Hagi için flaş açıklamalarda bulundu. Bivolaru, medyada çıkan Galatasaray haberlerinin blöf olduğunu ve resmi bir teklif olmadığını itiraf ederken Hagi'nin büyük takım çalıştırma isteğini yineledi.

Romanya Ligi takımlarından FC Viitorul'daki teknik direktörlük görevinden ayrılması beklenen Gheorghe Hagi için takımın genel menajeri Cristian Bivolaru'dan açıklamalar geldi.

''GALATASARAY HABERLERİ BLÖFTÜ''

Romanya basınına konuşan Bivolaru, devre arasında Galatasaray altyapısı için teklif aldığı iddia edilen Hagi için, ''Türkiye haberleri bir blöftü. Galatasaray akademisi haberlerinin tam bir blöf olduğunu düşünüyorum. Galatasaray ile aramızda dostluk olmasına rağmen olayı politikleştirdiler. Bu haberlerin düzgün bir zemini yoktu'' diye konuştu.

''DAHA YÜKSEK BİR SEVİYE İSTİYOR''

Hagi'nin takımdan ayrılacağını onaylayan Cristian Bivolaru, ''Daha yüksek bir seviyede çalışmak istiyor. Her konuştuğumuzda daha yüksek bir görev için hazır olduğunu söylüyordu. Büyük takımlarda çalışmak için hazır. Belki kulüp takımı olur, belki de milli takım. Hagi ile çoğu takım ilgilenir'' dedi.

HAGI: ''UTANCIMDAN EVE GİDEMEDİM''

Geçen sezon Romanya'da şampiyonluk sevinci yaşayan Gheorghe Hagi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada medya ve taraftarların baskısı nedeniyle Viitorul Constanta'dan ayrılacağını belirtmiş ve ''Utancımdan eve gidemedim. İlk kez ülkemi terk etmeyi düşünüyorum. Nereye gideceğimi bilmiyorum ama en kısa zamanda bu projeyi bırakacağım. Bu iş artık bitti. Yeni bir yol çizmem gerekiyor çünkü bana burada yer yok. Bugünü asla unutmayacağım. Beni temelli olarak kaybettiniz. Dünya çapında yaptığımız yatırımlar Romanya'da dağıldı gitti.'' sözlerini kullanmıştı.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler