MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çukur 13. son bölüm izle: Yamaç, Vartolu'nun kim olduğunu öğreniyor! (Çukur 14. bölüm ilk sahnesi şok etti!)

Çukur 13. son bölümü, hayranları ile Show TV ekranlarında dün akşam buluştu. Heyecanla izlenen son bölümden sonra Çukur 14. bölüm ilk sahnesi de izleyenleri meraklandırdı. Çukur son bölümde büyük yüzleşme yani İdris Koçovalı ile Vartolu karşı karşıya gelmesi gerçekleşti. Vartolu'nun kendine ayırdığı bir tapu onun geçmişine dair ipucunu Yamaç'a vermiş oldu. Çukur 14. bölüm ilk sahnesinde ise Sena ile Vartolu'nun buluşmasında içeride kim var merak ediliyor. Çukur son bölüm haberimizde.

Çukur 13. bölümü heyecanla izlendi. Show TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen ve sürükleyici senaryosu ile izleyici içine çeken Çukur son bölümde İdris Koçovalı ile Vartolu arasında geçen yüzleşme merakla izlendi. Bu yüzleşmede Vartolu, tüm tapuları İdris Koçovalı'ya vereceğini ama bir şartı olduğunu söyler. Fakat Vartolu, tapulardan bir tanesini kendisine saklamıştır. Bu da Yamaç'ta merak uyandırır ve Vartolu'nun kimliğine dair detayları öğrenmesine sebep olur. Çukur son bölümden sonra yayınlanan yeni bölümün ilk sahnesinde Vartolu ile Sena'nın buluşması merak uyandırdı. İşte Çukur son bölümde olan ve yeni bölüm ilk sahnesi...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’un dün akşam ekrana gelen 13. son bölümünde Vartolu’nun gözündeki kırmızılıktan dolayı Salih olduğunu anlayan Saadet yıkıldı. Feyyaz’ın adamları tarafından tutulan Münir, çocuğunu arama bahanesiyle Baykal’ı aradı. Her şeyi öğrenen fakat Yamaç’a ulaşamayan Feyyaz, Baykal’ın evini basmaya gitti. O sırada Beyefendi’nin kim olduğunu öğrenmeye çalışan Yamaç da Baykal’ın yanındaydı. Saldırıdan Yamaç sayesinde kurtulan Baykal, her şeyi öğrenen Feyyaz’ı öldürmek istedi. Feyyaz, Yamaç’a bildiklerini anlatacakken Baykal’ın tuttuğu keskin nişancı tarafından öldürüldü. Vartolu, Münir’i depodan aldı ve şirketi üstüne yaptıktan sonra onu öldürdü. Yamaç’tan tapuların para karşılığı ipotek edildiğini öğrenen İdris, tapuları almak için Vartolu’nun karşısına çıktı. Nefes kesen büyük yüzleşmede Vartolu, tek bir tapu hariç elindeki tüm tapuları İdris’e vererek, karşılığında kendisine masal anlatmasını istedi. Bu isteğiyle gizli kimliğini tehlikeye atan Vartolu, annesinin evine giderek her yeri darmaduman etti. Bu sırada eve gelen Yamaç ise Vartolu'nun bu evle ilgili hikayesini çözmekte kararlı olduğunu gösterdi. Çukur son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Çukur 13. son bölümü izlemek için tıklayınız

YENİ BÖLÜM İLK SAHNESİ: SENA VARTOLU’YA SİLAH ÇEKİYOR!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 14. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Sena, Vartolu’dan silahını isterken nasıl kullanacağını da öğrenmek istiyor. Vartolu’nun silahı ateş etmeye hazır hale getirdiği tanıtımda, Sena’nın Vartolu’ya silah doğrultması heyecanı yükseltiyor. Sena’nın “Şimdi girebilirsin ama içeriden çığlık duymayacağım, imdat sesi duymayacağım. Yoksa sonuçlarına katlanırsın!” sözleri dikkat çekerken, Vartolu içerde kimin olduğunu öğrenmek istiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

ÇUKUR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’un 13. bölümünde; Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular. Sultan ve Paşa ise geçmişi halının altına itmeye çabalarken geçmiş onların peşini bırakmaz. Yamaç’ın hedefine yaklaştığını hisseden Vartolu, onun önüne türlü engeller çıkarsa da kendi açığıyla her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen 14. bölümü 29 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler