MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çukur 9. bölüm fragmanı! Yamaç'ın sözleri Selim'i şoke ediyor!

Çukur’un 9. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Çukur 9. bölüm fragmanında, İdris ve Sena’nın kaçırıldığı haberini alan Sultan’ın şoke olduğu, Yamaç’ın yaşadığı yıkımın etkisinin derinden hissedildiği anlarda Selim köşeye sıkışıyor. Heyecan dolu tanıtımda Yamaç’ın “Sende bir koku var, tam çıkaramıyorum!” sözleri Selim’i tedirgin ediyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen sekizinci bölümünün final sahnesinde Sena’nın kaçırıldığı an nefesler tutuldu. Sena’yı kaçıranın Selim olduğu gerçeği ise ekran başındakileri şoke etti. Meke’yi Varto’ya gönderen Yamaç, kayıp noktaları birleştirmeye çalışarak Vartolu’nun kim olduğunu bulmaya çalıştı. Ayşe’nin planıyla gelinlerinin odalarını karıştıran Sultan, Sena’nın odasına girmek isteyince büyük bir fırtınanın başlangıcına neden oldu.

Başta İdris olmak üzere Koçovalılara kafa tutan Serdar’ın hamleleri karşısında Selim, hayatının en tehlikeli adımını attı. Vartolu, giderek güvenini kazanan Celasun’un yardımıyla İdris Koçovalı’nın evine yakın bir yere taşındı. İdris’in, Emmi ve Paşa’ya olan güvenini Yamaç’a gösterdiği sahne nefesleri kesti. Yamaç’ın olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris’in Yamaç’a hayatının dersini verdiği anlar izleyenleri ekran başına kilitledi. Vartolu’nun da kumarhanede olduğu sırada Serdar’ın adamlarının geldiğini ve İdris’in tehlikede olduğunu öğrenen Yamaç, kumarhaneye giderken aldığı haberle ikinci şoku yaşadı. Sena’nın kaçırıldığını öğrenen Yamaç’ın olanlar karşısında isyan ettiği final sahnesi izleyenleri derinden etkiledi.
Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 18 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler