HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin randevu talebiyle ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'in randevu talebiyle ilgili "Üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyorum. Partimize kabul edebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin randevu talebiyle ilgili ilk açıklama

Sırbistan ile yapılan anlaşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sırbistanlı mevkidaşı Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ortak basın toplantısı düzenlenledi. Erdoğan, FETÖ ve PKK ile mücadelede Sırbistan'ın verdiği desteğe teşekkür etti. Vuciç ise 15 Temmuz günü yaşananları hatırlattı ve seçilmişlere karşı gerçekleştirilen bu girişimi açık şekilde kınadıklarını ifade etti.

MUHARREM İNCE'NİN RANDEVU TALEBİNE YANIT

Muharrem İnce'nin randevu talebi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz. Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay." dedi.

MUHARREM İNCE "ADAYLARDAN RANDEVU TALEP EDECEĞİM" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce diğer adaylardan randevu talep edeceğini açıklamıştı.

Muharrem ince sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilemek için yarın Sayın Meral Akşener, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Temel Karamollaoğlu’dan randevu talep edeceğim, Sayın Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyarete gideceğim.

5aeede09d3806c239c0b47ea


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler