MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deli Gönül 8. yeni bölüm izle: Fatmanur, Kadir'in sorusuna ne cevap verecek?

Deli Gönül 8. bölüm heyecanla bekleniyor. Fox TV'nin sevilerek izlenen drama dizisi Deli Gönül'de Şükran'ın kalbinde delik olması, ameliyat için gerekli parayı karşılayamayacak olması Kadir'i çok zor durumda bırakıyor. Türkan ise bu parayı vermesi durumunda Fatmanur'dan Kadir'i ve Şükran'ı görmemesini istiyor. Fatmanur ise çareyi babasından para istemekte buluyor. Fatmanur, Kadir'in sorduğu soruya ne cevap verecek? İşte Deli Gönül 8. bölüm fragmanları ile yeni bölüm özeti...

Deli Gönül 8. yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. Fox TV'nin çok izlenen dizisi Deli Gönül yeni bölümde Şükran'ın ameliyatı için gerekli para toplanabilecek mi? Türkan, ameliyat parası üzerinden tüm kozlarını oynarken Fatmanur ise çareyi babasından para istemekte buluyor. Fatmanur'un Kadir'in sorduğu soruya vereceği cevapta oldukça merak ediliyor. Kadir "Herkesi, herşeyi arkanda bırakmak istediğinden emin misin?" sorusuna Fatmanur ne cevap verecek? İşte Deli Gönül 8. bölüm fragmanları ve bölüm özeti...

DELİ GÖNÜL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Deli Gönül yeni bölümde; Fatmanur ve Kadir, Antakya’ya geri dönerek, her şeye yeniden başlamak için karar alacak, fakat beklenmeyen gelişmeler ile planlarını bir müddet ertelemek zorunda kalacaklardır.

Kadir, Şükran’ı hayatta tutabilmek için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Bu kademede Türkan‘ın yardımını kabul etmek mecburiyetinde kalacak, bu kararı ile kendine oynanacak büyük oyuna istemeden zemin hazırlamış olacaktır.

Ahmet, Arif’in oynadığı oyunları açığa çıkartmaya çalışacak, ama Arif’in asıl planının asla farkına varamayacaktır.

Hayri ve Nihat’ı arasındaki uçurum giderek büyüyecek, Nihat'ın babasından intikam almak için başladığı işte hiç ummadığı bir olay ile karşılaşacak. Tüm dengesi bozulacaktır.

Şafak tam her şeyi kaybettiğini düşündüğü anda, önüne gelen fırsatı ablasını kontrol edebilmek için kullanacak, adeta küllerinden yeniden doğacaktır.

Her şeye yeniden başlamak için verilecek ödünler, mutlu olabilmek için harcanacak emekleri boş çıkaracaktır.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler