SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dembele 4 ay sahalardan uzak kalacak

Barcelona'ya Dembele'den kötü haber! Barcelona'nın yeni transferi Ousmane Dembele'nin sakatlığı sonrası durumu netleşmeye başladı.

Barcelona'nın La Liga'da Getafe'yi 2-1 yendiği karşılaşmada sakatlanarak oyunu terk eden Ousmane Dembele'nin durumu belli oldu. Barça'nın bonuslarla birlikte 147 milyon euroya transfer ettiği genç golcünün en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamada Neymar'ın yerine transfer edilen Ousmane Dembele'nin, tendonunun koptuğunu ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Dembele tendon kopması nedeniyle önümüzdeki günlerde bir operasyon geçirecek. Genç yıldız, sakatlığı nedeniyle La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'ndeki bir çok önemli maçta takımını yalnız bırakacak.

Dembele ve Neymar'ın kaderleri aynı

Bu arada Dembele'nin sakatlığı ilginç bir tesadüfü de gündeme getirdi.

Katalan ekibinden ayrılıp PSG’ye giden Neymar da Barcelona’daki ilk sezonunda Getafe maçının 25. dakikasında sakatlanmıştı. Bir başka benzerlik ise iki futbolcunun da 11 numaralı formayı giymiş olması ve sakatlığın yaşandığı sırada skorun 0-0 devam ediyor olması.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler