HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlet Bahçeli sessizliğini bozuyor

Eski MHP'li Meral Akşener ve Koray Aydın'ın 'yeni parti' hareketliliğinin ardından MHP lideri Bahçeli'nin yarın sabah basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Koray Aydın dün flaş bir açıklama yaparak ,Meral Akşener'in kuracağı partide olacağını duyurmuş, "MHP yöneticileri iktidar sahipleri ile bir olup ülkücü hareketi yok saydı. " ifadelerini kullanmıştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın sabah parti merkezinde bir basın toplantısı düzenleyecek. MHP liderinin konuşmasında Meral Akşener’in başkanlığındaki yeni parti oluşumu ve MHP’den ayrılıp Akşener’e katılan Koray Aydın ile ilgili yorum yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

TWEET ATMIYORDU

Devlet Bahçeli henüz kurulması planlanan yeni parti ile ilgili detaylı yorumda bulunmadı. Hatta Bahçeli, 17 Ağustos’tan beri Twitter’dan bile paylaşım yapmıyor.

KORAY AYDIN'IN SERT AÇIKLAMALARI

MHP'den ayrılıp Meral Akşener'in yeni partisine katılacağını açıklayan Koray Aydın, "Bizler MHP’nin sayın genel başkanına maksadını ve terbiye sınırlarını aşan tek bir söz söylemedik. MHP yöneticileri iktidar sahipleri ile bir olup ülkücü hareketi yok saydı. Üç katı imzaya rağmen kurultayımız yapılmadı. Ucube bir mahkeme kararı ile yolumuz kesildi. MHP’de kıyım başladı" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Koray Aydın "MHP yöneticileri iktidar sahipleri ile bir olup ülkücü hareketi yok saydı. Üç katı imzaya rağmen kurultayımız yapılmadı. Ucube bir mahkeme kararı ile yolumuz kesildi. MHP’de kıyım başladı. OHAL rejiminin gölgesinde sürdürülen MHP olağan kurultay süreci de ne yazık ki demokrasinin hiç edildiği bir süreç olarak tarihe kara bir sayfa olarak geçti. AKP’den devşirme üyeler delege yapıldığı için şu an bir ilimizi kongresi iptal edildi. Referandum sonrası ülke yönetimi artık tek adama bırakılmışken MHP’de de tek adam yönetimi artık kalıcı hale gelmiştir." dmeişti.


En Çok Aranan Haberler