KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dijital Kadın Zirvesi “Dijital Topuklar” için geri sayım başladı!

    Dijital Topuklar, her sene olduğu gibi bu sene de tüm kadınların hayatına dokunacak bir gün için geri sayıma başladı. Büyük gün yine 1 Kasım!

    İlk senesinden bu yana “kadının dijital dünyaya yön veren duruşunu herkese duyurmak ve bu dünyadaki dinamikleri değerlendirmek” için çalışmalarını sürdüren Dijital Topuklar Platformu bu yılki zirvesini 1 Kasım’da, İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü’nde gerçekleştirecek.

    Dijital Topuklar ekibi üçüncü senesinde de; kadınlara ilham vermeyi, hayallerini gerçekleştirmeleri için onları harekete geçirmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, dijital dünyada iş yapmanın yanı sıra feminizm ve toplumsal cinsiyet eşitliliği, feminen liderlik, kadın olmanın zorlukları ve avantajları gibi birçok konuyu ele alan etkinlik; kadınlar için fayda odaklı, içten, güvenilir ve yol gösterici konu ve konuşmacıları ile kadınları kendi tutkularını keşfetmeye, yaratıcıklarını harekete geçirerek üretmeye ve ürettikleri dünya ile paylaşmaya davet ediyor.

    Bu konulara ilgi duyan bireysel ve kurumsal katılımcıları tüm gün sürecek paneller ve söyleşiler ile zengin içerikleri dinlemeye davet eden etkinlik, alanında uzman kişilerin katılımıyla daha önce üzerinde durulmamış konulara ve farklı bakış açılarının paylaşılmasına sahne olacak. Etkinliğin bu seneki teması ise “#tutkunubul”.

    Bu sene de alanında tanınmış birçok etki liderini ve uzmanı ağırlayacak etkinlikte;

    Bekir Ağırdır “Verilerle değişen kadınlık”,
    Serdar Kuzuloğlu “Erkeğin değişen rolü”,
    Şule Yücebıyık “İçimdeki marka”,
    Evrim Kuran “Dijital doğanları anlamak”
    Riccarda Zezza “Doğum izni avantaja nasıl çevrilir?” başlıklı oturumlarda görüşlerini paylaşacak.

    Öte yandan; “Girişimcilik ne değildir?”, “Kendi yolunu inşa edenler”, “Dijital doğanları anlamak”,“Bilgeliği Ararken: İçimizdeki Dişil Enerji” ve daha birçok konu etrafında sohbetlerin olacağı bir dizi panel de katılımcıları bekliyor.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler