HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyar Masa’dan Sur Çocuk Evlerine ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyar Masa ekipleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğüne bağlı Sur Çocuk Evlerini ziyaret ederek, koruma ve bakım altında olan çocuklara oyuncak hediye etti.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, temel belediyecilik faaliyetlerinin yanında sosyal hizmetler alanında da çalışmalarına devam ediyor.

Diyar Masa’dan Sur Çocuk Evlerine ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyar Masa ekipleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğüne bağlı Sur Çocuk Evlerini ziyaret ederek, koruma ve bakım altında olan çocuklara oyuncak hediye etti.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, temel belediyecilik faaliyetlerinin yanında sosyal hizmetler alanında da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüm üretmek amacıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Diyar Masa ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğüne bağlı Sur Çocuk Evlerini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Diyar Masa ekipleri, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdikleri belirtirken, Sur Çocuk Evleri yetkilileri de faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette, çocuk yuvası yetkilileri Büyükşehir Belediyesinden çocuklar için park oyun grubu ve kamelya yapılmasını talep etti. Diyar Masa ekipleri de talepleri not alarak ilgili birimlere ileteceğini kaydetti.
Daha sonra beraberinde getirdikleri hediyeleri çocuklara dağıtılmak üzere yetkililere teslim eden Diyar Masa ekipleri, çocuk yuvasında kalan koruma ve bakım altına olan çocuklarla buluştu. Kısa sürede çocuklarla kaynaşan ve oyunlar oynayan Diyar Masa ekipleri, "Çocukları mutlu görmek çok güzel bir şey. Bunu bir parça bile olsa başarabilmek bizim için büyük mutluluk" diyerek çocuk yuvasından ayrıldılar.

Diyar Masa’dan Sur Çocuk Evlerine ziyaret

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler