KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Doğadaki işlenmemiş tuzun mucizeleri

    Tuz, aslında işlenmediği sürece tam bir güzellik kaynağı!

    Güzel bir vücuda ve yüze sahip olmak istiyorsanız tuza başvurun. Doğal deniz tuzu banyosu bütün beden üzerinde canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Sinir sistemini sakinleştirirken
    onarım için yarar sağlar. Size işlenmemiş doğal deniz tuzu hakkında ipuçları vereceğim:

    Bal ve tuz
    Ölü deniz tuzu kozmetik işlemler için çok etkili. Zeytinyağı ve deniz tuzunu karıştırıp hafif masaj hareketleriyle yüze uygularsanız cilt gençleşir. Eğer yağlı yüze sahipseniz ise bal ile karıştırıp sürün. 20 dakika süre ile maske kalsın sonra yıkayın.

    deniz tuzu1

    Süt ve tuz
    Biraz süt yumurta sarısı ve balı bir kaba koyun. İçine bir miktar deniz tuzu ilave edin. 15 dakika yüzünde bekletin. Deniz tuzu cildin sarkmasında mucizeler yaratır.

    Saçın ilacı iri tuz tanelerinde
    Biraz deniz tuzunu 1 kase çok ılık suya atın. Tam erimeden alın ve kafa derisini ovun. Hareket nazik, yeterince yumuşak olmalıdır. Bu uygulama yağlı saçlara çok iyi gelir. Eğer saçlarınız kuruysa tuzu zeytinyağı, yoğurt veya hint yağı ile karıştırarak saça masaj yapabilirsiniz. Saçlarınız daha hızlı büyüyecek, daha yumuşak ve ipeksi olacak, kırılmalardan kurtulacaksınız.

    Kaya gibi tırnaklar
    Tırnaklarınız kırılıyorsa tuz banyosu gerekiyor. Ilık suya biraz deniz tuz ekleyin. İçine tırnaklarınızı batırın 10-15 dakika bekleyin. Haftada 2 kez yaparsanız sağlıklı, kaya gibi tırnaklara kavuşursunuz.

    Herbalist Tarkan Güveloğlu

    www.abtdogalurunler.com
    info@abtdogalurunler.com
    0 216 414 97 16

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler