KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    'Doğduğunda kırmızı bir uzaylıya benziyordu'

    İngiltere Middlesbrough'da 510 gram ağırlığında dünyaya gelen bebek Hailie Dillon, o kadar küçük doğdu ki beynindeki tüm damarlar belli oluyor, bu cildinin pigmentasyon geliştirmek için zamanının olmadığı ve kafatasının da tam olarak gelişmediği anlamına geliyordu.

    İngiltere'de yaşayan anne Cheri Price, prematüre bebeğinin nasıl kırmızı bir ciltle doğduğunu, böylelikle beyninin nasıl görünür olduğunu sosyal medya hesabında paylaştı.

    6

    Doğduğuktan sonra akciğerleri sönen ve bir süre nefes alamayan Hailie'yi annesi, ancak 18 gün sonra kucağına alabildi. Anne Price,''Halen fetüs aşamasındaydı ve hiç bebeğe benzemiyordu. Doğduğunda kırmızı bir uzaylıya benziyordu.

    7

    Doğumdan itibaren bir kuluçka makinesine konuldu. Ve ona dokunamadık- ama beyninin tüm damarlarını görebiliyorduk. Hayatta kalacağına inanmadık
    bile''diye konuşuyor.

    3

    24 haftalık doğan Hailie'ye yüzde 35'lik bir yaşama şansı verildi. Hailie'de yaşama sıkı sıkı tutundu ve artık 1 yaşında.

    4

    Anne Cheri,''Onunla gurur duyuyorum. Yaşadığımız şey ve yaşadığı şey korkunçtu. Onu çok fazla noktada kaybedeceğimizi düşündük ve hiçbir şekilde yardımımız olmadı''diye ekliyor.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler