KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Doğum sancısı çeken erkeğin hali! 'Beni kurtarın' diye yalvardı

    İspanya'nın Gran Canaria adasında yaşayan Michael Richardson eşinin yaşadığı doğum sancısının nasıl olduğunu öğrenmek için gönüllü olarak doğumhaneye yattı. Doğum sancısının biraz abartıldığını söyleyen Richardson, verilen sancıyı deneyimleyince 'beni kurtarın' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

    Kadınların ve eşinin aslında 'kolay' doğum yaptığını bu işi biraz abarttıklarını söyleyen 4 çocuk babası Michael Richardson, doğum ağrısını simüle eden makineye bağlanınca saniyeler içinde gözyaşlarına boğuldu.

    2

    Deneysel işlemde mide üzerine takılan klipsler sayesinde vücuda az düzeyde elektrik dalgası gönderildi. İlk evre: Vücuduna 30 saniye süren hafif ve aralıklı kasılmalar gönderildi. İkinci evre: Kasılmalar 5 ve 7 dakikada bire düşürüldü, kasılmalar 45 saniyeye çıkarıldı.

    Ağrıları artan Michael'a derin nefes alıp vermesi söylendi. Evreler arttıkça verilen elektrik oranı artırıldı.Son evre: Artık ağrılar 3 dakikada bir gelmeye ve 1 dakika sürmeye başladı.

    8

    Richardson son evreyle ilgili düşüncelerini, "Başka hiçbir şey düşünemez oldum, tren çarpmış gibi hissettim gözlerimden yaşlar boşaldı. Acıdan inliyor, bıçaklanıyor gibiydim. Biz erkeklerin sizden nasıl daha güçlü olduğuna inanırsınız" diye anlattı.

    3

    Doğumun sonunda "Eşime her zaman bu sancı işini abarttığını söyledim. Ve bu acıları gerçekten yaşadığına inanmadım. Hayatımda yaşadığım en acılı deneyimdi. Kadınlara saygım kat kat arttı. Daha önce hissetmediğim bir duyguydu, sanki ben artık eski ben değilim" diyen Michael, eşinin doğum anında neler hissettiğini az da olsa anlayabildiğini söyledi.

    1

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler