FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar kuru ne kadar? 10 Ekim güncel dolar kuru ve yorumları...

Dün açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın ardından 6.13 TL'nin üzerinde hareket eden dolar/TL 6.02 seviyesinden gün devam ediyor.

Dolar kuru ne kadar? 10 Ekim güncel dolar kuru ve yorumları...

Dolar TL ne kadar oldu? Dün açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'ndan sonra 6.13 seviyelerinde seyreden dolar kuru, 10 Ekim 2018 tarihine nasıl başladı? İşte güncel dolar kuru ve piyasaların beklediği veriler...

Dolar, küresel piyasalarda dün gördüğü yedi haftanın zirvesinden biraz uzaklaşsa da ABD ekonomisinin güçlü seyri ve Fed'in gelecek yıllara dair faiz artırım görünümü gibi nedenlerden destek bulmaya devam etti.

Dolar/TL bugün 6,02 seviyesinin hemen üzerinde seyrediyor.

Euro/TL ise 6,95 seviyesinde bulunuyor.

**PİYASALAR 12 EKİM'İ BEKLİYOR

Uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin zayıf olduğunu, yurt dışında ise ABD'de ÜFE başta olmak üzere açıklanacak veriler ve ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin konuşmalarının takip edileceğini belirtti.

Piyasaların gözü 12 Ekim'de. ABD ile ilişkilerin bozulmasına neden olan ve halihazırda ev hapsinde tutulan ABD'li Rahip Brunson'ın mahkemesi 12 Ekim'de gerçekleşecek.

Teknik açıdan dolar/TL'de 6,05 seviyesinin destek konumunda bulunduğunu ifade eden uzmanlar, 6,15'in ise direnç olarak izleneceğini dile getirdi.

DÖVİZ KURUNU CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Döviz alarmı ile Dolar artışında kazanmak için tıklayın!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler