KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dudak şekline bakın, karakter analizi yapın

    Her insanın vücut yapısı, özellikleri farklıdır. Kişiden kişiye değişen farklılıklardan biri de dudak şeklidir. Peki dudak şeklinin karşınızdaki insanı tanımanızı sağlayacağını biliyor musunuz?

    Yüz okuma sanatı üzerine çalışmalar yapan uzmanlar ve analizlerin tespitlerine göre, dudak şeklinden karakter analizi yapabilirsiniz.

    Kalın dudaklılar sorumluluk almaya yatkın, ince dudaklılar nazlı oluyor.

    Alt dudak ve üst dudak eşit

    Bu tür dudağa sahip olanlar, genellikle dengeli, sorun çözebilen, makul insanlar olarak bilinirler. Eleştirilmekten rahatsızlık duymaz, insanların düşüncelerine de saygıyla yaklaşırlar. Sakindirler, onları sinirlendirmek neredeyse imkansızdır. Ancak, çelik gibi sinirlerine rağmen, sevmeyi de gülmeyi de başarırlar. Olumlu düşünürler, onlar için bardağın yarısı hep doludur.

    İnce, hafif kabarık dudaklar

    Bu insanlar biraz nazlı olurlar. Duyguları onlar için önemlidir. Kendi konforlarına dikkat ederler. Kendilerine bakarlar. Zaman zaman onların bencil olduklarını düşünebilirsiniz ancak sadık ve iyi arkadaşlardır.

    İnce dudakları olan insanlar genelde yalnız olmak isterler, yalnız tatile gitmeyi severler. Kendilerine olan güvenleri sayesinde her türlü problemin üstesinden gelebilirler.

    Çok ince bir üst dudak

    Liderlik ruhları vardır. İkna kabiliyetinde yetkin, enerjik, çözüm odaklı, müthiş bir kişiliğe sahiptirler. Ne olursa olsun başarılı olmanın ve sorunları çözmenin bir yolunu mutlaka bulurlar. Ancak, romantik ilişkiler konusunda pek parlak olmayabilirler çünkü hayattaki öncelikleri karakterli bir insan olarak var olabilmek, illa ki biriyle birlikte olmak değil.

    Kalın ve yumuşak dudaklar

    Böyle dudaklara sahip insanlar kesinlikle bir başkasının sorumluluğunu almak için yaratılmıştır. Yardımseverdirler, annelik içgüdüsüne sahiptirler. Böyle insanların çok iyi ebeveynler olduğu düşünülür.

    Üst dudak alt dudaktan daha kalın

    Bu insanlar, ilgi merkezi olan ve olmayı seven insanlardır. Duygusal, karizmatik, sevgi dolu olurlar ve bulundukları ortamda bütün dikkatleri üstlerine çekerler. İlgi merkezi olmayı severler. En çarpıcı ifadeler, en komik espriler hep onlardan gelir.

    Alt dudak üst dudaktan daha kalın

    Böyle dudakları olan kimseler eğlenmenin ne olduğunu gerçekten iyi bilirler. Enerjik bir yaşantı, yeni arkadaşlar, yeni mekanlar, yeni keşifler hep onlar için heyecan verici olur.

    İnce dudaklar

    İnce dudaklı insanlar genellikle yalnızlığı severler. Kendileriyle olmayı tercih ederler yalnızca birey olarak problemleriyle gayet güzel ilgilenebilirler. Yalnızlığı sevmelerine rağmen, sosyal ortamlarda da gayet mutlu olur ve rahatsızlık duymazlar.

    Keskin bir dudak oyuğu

    Bu insan için, baştan ayağa yaratıcı bir insandır diyebiliriz. Genelde yetenekli bir ressam ya da müzisyen oluverirler. Yüzleri ve isimleri hatırlamak konusunda harika bir hafızaları vardır, tanıdıkları herkesle muhabbet içerisinde olurlar ve her zaman etraflarında olup bitene hakimdirler. Sosyal, kendini iyi ifade edebilen ve her zaman işlerinde başarılı olan kişilerdir.

    Yuvarlak bir dudak oyuğu

    Bu tür dudaklara sahip olan insanlar çok yaratıcıdırlar. tırnaklarından bile yaratıcılık akar. Sanatçıların, müzisyenlerin buna benzer dudakları olur. Gördükleri bir yüzü asla unutmazlar. Hafızaları mükemmeldir. Tanıdıkları herkesle iletişimi sürdürürler ve hayatlarında neler olup bittiğini merak ederler.

    Belli belirsiz bir dudak oyuğu

    Bu insanlar genellikle bulunabilecek en güvenilir ve sorumlu insanlardır. Kendilerine göre düzenleri vardır ve her şeyi zamanında yaparlar. Onlara göre çözümsüz problem yoktur.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler