KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dudak şekliniz karakterinizi ele veriyor!

    Dudak şeklinizin aslında karakteriniz hakkında neler anlattığını biliyor musunuz?

    Kalın, ince, dogun, küçük... Dudak şeklinizin aslında karakteriniz hakkında neler anlattığını biliyor musunuz?

    1. Kalın alt dudak

    Alt dudağı kalın olan insanlar eğlenmesini bilirler. Hareketli bir yaşam tarzları vardır. Yeni insanlar tanımayı, yeni yerler keşfetmeyi severler. Meraklı, hoşsohbet insanlardır ve yeniliklere çok açıklardır.

    2. Dolgun alt ve üst dudaklar

    Dolgun üst ve alt dudakları olan kişiler çok koruyucudurlar. Herhangi bir stresli durumda kendilerinden önce başkalarını düşünürler.

    dolgun-dudak

    3. Dolgun üst dudaklar

    Dolgun üst dudaklara sahip kişiler tam bir drama kraliçesidir. Duygusal, karizmatik, yaşamayı seven insanlardır. Her zaman merkezde olmayı isterler ve dikkatleri üstlerine çekmeyi severler. İkna becerileri çok yüksektir.

    4. İnce alt ve üst dudaklar

    İnce alt ve üst dudaklara sahip kimseler tabiri yerindeyse tek tabanca yaşayan insanlardır. Yalnız gezmeyi, yalnız kalmayı severler. Örneğin yalnız başlarına bir mğzeye gidebilir veya tatile çıkanilirler. Gayet özgüvenlidirler ve her probleme karşı yalnız savaşabilirler. Yalnızlığı sevmelerine karşın her ortama ayak uydurabilir, kendilerini rahat hissederler.

    ince-dudak

    5. Dudak yayı belirsiz olan dudaklar

    Dudak yayı belirsiz olan kişiler hassas, merhametli ve dost canlısı insanlardır. Negativ olaylar onları çok etkiler ve zamanlarını başkalarına yardım etmek için ayırırlar. Dezavantajlı insanlara yardım etmeyi kendilerine görev edinmişlerdir.

    6. Dudak yayı belirgin olanlar

    Dudak yayı keskin şekilde belirli olan kişiler çok yaratıcıdırlar. Adete on parmağında on marifet denilen kimselerdir. Mülemmel bir hafızaları vardır. Gördükleri bir yüzü veya duydukları bir ismi asla unutmazlar. İnsanlarla ilişkileri kuvvetlidir ve her zaman etrafta ne olup bittiğini bilirler.

    7. Çok ince, çizgi şeklinde üst dudaklar

    Çizgi gibi ince üst dudaklara sahip olan kişilerin yönetme kabiliyetleri çok güçlüdür. İnsanları ikna etmede çok üyüdürler ve hangi silahı kullanacaklarını her zaman bilirler. İnsanlarla ilişki kurarken zorlanabilirler çünkü biriyle olmak yerine kendileri olmayı tercih ederler.

    dudak-yapisi

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler