SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu Real Madrid

Real Madrid, FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Gremio'yu Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 yenerek şampiyon oldu.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde İspanyol devi Real Madrid ile Brezilya ekibi Gremio karşılaştı.

Golsüz geçilen ilk yarının ardından ikinci devreye Real Madrid iyi gibi başladı. 53'te Cristiano Ronaldo attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçta başka gol olmadı ve Real Madrid bu galibiyetle Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu oldu.

PACHUCA ÜÇÜNCÜ OLDU
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda El-Cezire'yi 4-1 mağlup eden Pachuca, üçüncülük elde etti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'deki Zayed Sports City Stadı'nda oynanan üçüncülük mücadelesinde, ev sahibi ülkenin lig şampiyonu El-Cezire ile Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu Şampiyonlar Ligi'nin kazananı Meksika'nın Pachuca takımı karşılaştı. Orta saha mücadelesiyle başlayan karşılaşmanın 37. dakikasında Uruguaylı futbolcu Urreta, fileleri havalandırarak Pachuca'yı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, Khalfan Al Rezzi'nin 57. dakikada ağları sarsmasıyla skoru 1-1'e getirdi. Çabuk toparlanan Pachuca, 60. dakikada Franco Jara, 79. dakikada Roberto Carlos Gonzalez ve 84. dakikada penaltıdan Angelo Sagal'in golleriyle 4-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sonuçlandı. Bu galibiyetle Pachuca, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı üçüncü sırada tamamladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler