KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın en son ve en tatlı trendi: Keçi Yogası!

    Keçi yogası deyince aklınıza yoga yapan keçiler geliyor olabilir fakat keçi yogası öyle bir şey değil. Yoga yaparken insanların üzerinde gezinen, kucağına yatan tatlı mı tatlı keçilerle dolu bir spor bu. Peki keçilerle birlikte yoga yapma fikri nasıl ve neden ortaya çıktı?

    Keçi yogasının yaratıcısı Abd'nin Oregeon eyaletinden Lainey Morse

    Halihazırda bir çiftliği olan Lainey bir keçinin yanında insanın üzgün ya da depresif hissetmesi imkansız diye düşünüyordu. Bu düşünceden hareket eden Lainey ilk önce insanların keçilerle vakit geçirebileceği özel bir etkinlik planlıyordu.

    Arkadaşından "Yogayla birleştirmeye ne dersin?" teklifi geldi

    Etkinliklerden birinde yoga hocası Heather Davis'den bu etkinliği yogayla birleştirelim teklifi geldi. Lainey de "keçiler insanların üzerine çıkarlar ama" diye yanıt verince Heather "Neden olmasın ki?" dedi ve ilk keçi yogası sınıfı böyle açıldı.

    **Her derste en az sekiz keçi bulunuyor

    30 dakikalık yoga derslerinde 2 haftalığından 2 yaşındakine kadar en az sekiz adet keçi insanların üzerlerinde dolaşıyor.

    **Keçi yogası derslerine katılmak için 160 km uzaklıktan gelenler var

    Muhteşem bir doğa manzarasına ve tertemiz havaya sahip No Regrets Çiftliği'ndeki keçi yogası derslerine talep çok yoğun. Öyle ki yoga dersleri için 160 km uzaktan gelenler bile var.

    **Keçiler hem çok sevecen hem de insanlarla çok iyi anlaşıyorlar

    Zaten şöyle bir canlının insanlarla iyi anlaşamaması mümkün mü? Şunun tipine baksanıza. Morse onların terapi için mükemmel hayvanlar olduklarını söylüyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler