SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dusko Tosic ve Gary Medel cezalı duruma düştü!

Beşiktaş'ın Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynadığı mücadelede sarı kart gören Dusko Tosic ve Gary Medel, cezalı duruma düştüler. Dusko Tosic ve Gary, Beşiktaş'ın gelecek hafta Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş Vodafone Park'ta Akhisarspor'u ağırladı.

Siyah Beyazlılar'ın Sırp savunmacısı Dusko Tosic, karşılaşmanın 47. dakikasında sarı kart gördü. Bu sezon 3 sarı kartı bulunan Dusko Tosic gördüğü sarı kart ile Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düştü.

Beşiktaş da cezalı duruma düşen bir diğer isim ise Gary Medel oldu. 80. dakikada oyuna sonradan dahil olan Paulo Henrique, Medel'e yaptığı hareket sonrası yardımcı hakemin uyarısıyla Serkan Çınar'dan kırmızı kart gördü. Şilili oyuncu da rakibine tahrik etmesi nedeniyle hakem Serkan Çınar tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Şenol Güneş'in 13. haftada oynanacak Yeni Malatyaspor mücadelesinde savunmayı nasıl kurgulayacağı şimdiden merak konusu oldu. Medel ve Tosic'in cezalı olması, Mitrovic'in de bir türlü tecrübeli teknik adamın gözüne girememesi kimin oynayacağı sorusunu akıllara getirdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler