KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Editörün seçimi: Cuma favorileri

    Şimdi hafta boyunca canınızı sıkan tüm tatsızlıkları bir kenara bırakın ve bu hafta sonu aşağıdaki favoriler listesinden kendinize iyi gelecek bir sürpriz yapın!

    Haftanınn en sevdiğimiz günü sonunda geldi. Bu hafta sanki biraz uzun mı sürdü, yoksa enerjinizi düşüren bazı aksaklıklar mı oldu? Neyse ki hepsi geride kaldı. Günlerden cuma ve keyfini doyasıya çıkaracağımız, kendimizi şımartacağımız, ruhumuzu ve bedenimizi iyileştirebileceğimiz harikulade bir hafta sonu bizi bekliyor. Şimdi hafta boyunca canınızı sıkan tüm tatsızlıkları bir kenara bırakın ve bu hafta sonu aşağıdaki favoriler listesinden kendinize iyi gelecek bir sürpriz yapın! - imge.incesoy@mynetgroup.com

    Favori güzellik ürünü
    NARS Skin Deep Eye Palette
    Tüm cilt tonlarına uygun, nude göz farlarına sahip bir far hayal edin. Kulağa sizce de hoş gelmiyor mu? İşte bu palet, doğal makyajdan dumanlı göz makyajına taşınabilecek zengin matlar, göz alıcı ışıltılılar ve parlak metalikler NARS’ın Pigment Power Suspension formülüyle zengin pigment ve ipeksi bir bitiş sunuyor. Uygula. Cüretkarca göster. Sahiplen.

    1547023164_NARS_Skin_Deep_Eye_Palette_Open

    Favori kahve ekipmanı
    Zojirushi Termos
    Tanıştıralım! Karşınızda hafif ve ince tasarımıyla minimum boyutta maksimum sıvı taşımaya izin veren Zojirushi termoslar! Termosun dikkat çeken detaylarından bir tanesi, tek dokunuşla açılan kapakları ile uzun süre boyunca sıcak ve soğuk sıvıları aynı ısıda koruyor olması. Yılın termosu seçilen ve çok beğenilen bu termoslar, pek çok farklı renk ve modelleriyle satışa sunuluyor.

    1546946837_51pNyMs_ulL._SL1000_

    Favori bakım ürünü
    Bath & Body Works Aromatherapy Serisinin En Yenisi; Love Serisi
    Şu sıralar kendinize bir iyilik yapmak isterseniz, Bath & Body Works’ün karşı koyulmaz deneyimine hayatınızda yer açmanın zamanı gelmiş demektir. E vitamini ve shea yağı gibi nem deposu olan içeriklerle zenginleştirirken, Hindistancevizi yağı ve shea yağı ile vücudunuzun ihtiyacı olan nemi, ekstra yumuşaklık sağlayan nemlendirici krem 24 saat boyunca sağlıyor, son dokuşu ise özel tasarım şişesiyle yapıyor.

    1547022159_Bath___Body_Works_Rose_Serisi

    Favori çanta
    Andy Warhol x Eastpak III
    “Aynı fotoğrafı tekrar etmeye başladım çünkü tekrarın aynı fotoğrafı değiştirme şeklini beğendim. Ek olarak insanlar aynı anda birden fazla fotoğraf bakıp özümseyebilirler diye düşünüyorum.” - der Andy Warhol. Sıkı bir Eastpak hayranı olduğu bilinen Andy Warhol'u kutlamaya devam eden marka, bu özel koleksiyon ile Amerikalı pop art sanatçısının hayatından ve çalışmalarından ilham alıyor. Herkes için çanta yapan bir markanın, sanatın herkes için olduğuna inanan bir sanatçıyla buluşmasından ortaya çıkanları keşfetmek isterseniz, doğru yerdesiniz demektir.

    1544101226_Eastpak_PS_SS19_AndyWarhol_Group_UC101368_mLow

    Favori koleksiyon
    Penti kış koleksiyonu

    Yeni yıl kararlarınızdan bir tanesi kendinize bu yıl daha iyi bakmaksa o zaman size ilk adımı atmanız konusunda yardımcı olacak şahane bir önerim var; Penti'nin kış mevsimi için özel olarak hazırladığı konfor dolu koleksiyon! Kabul edelim, biz kadınlar kimi zaman spora başlamak için gereksi motivasyonu şık taytta veya tişörtte bulabiliyoruz. Eğer siz de hayatınıza yürüyüşü, sporu ya da egzersizi katmak istiyor ancak sürekli kendinize bahaneler buluyorsanız bu koleksiyon ile motivasyonunuz artacak ve kendiniz için bir iyilik yapmak isteyeceksiniz. Basic tulumlardan yumuşacık pantolonlara, kış sweatshirt'lerinden uzun hırkalara kadar bir çok farklı alternatif sunan Penti, tozluk, bere, şapka ve bel çantalarıyla da açık havaya sıcaklık katıyor.

    Penti__5_

    Favori aksesuar
    Aşkın ruhu “Tutulma Koleksiyonu
    Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala O'na ne hediye alacağınızı bilmiyor ve işi son dakikaya bırakmak istemiyorsanız o halde So CHIC'in Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan “Tutulma Koleksiyonu”nda yer alan birbirinden özel hediye seçeneklerine göz atma zamanı!

    1546937553_So_CHIC..4

    Favori etkinlik
    1. Kitap Fuarı İstanbul
    Kitap tutkunları, müjde! İstanbul'da taze mi taze bir kitap festivalimiz oldu; 1. Kitap Fuarı! 11 - 20 Ocak tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek! Onlarca yayınevi ve yazarın katılımıyla gerçekleşecek olan kitap fuarı kapsamında, imza günleri ve söyleşiler de düzenlecek. Henüz hafta sonunu nasıl değerlendireceğinize karar veremediyseniz, kitap fuarını aklınızın bir köşesine not etmenizde fayda var.

    kitap-fuarı-e1545292216788

    Favori mekan
    La Boom
    Bir pazar sabahı hayal edin; boğaz manzaralı, leziz kahvaltılı ve fonda keyfinize eşlik eden müzik performanslı... İşte tüm bunları aynı anda yaşayarak keyifli bir pazar geçirebileceğiniz bir yer var; La Boom.

    La Boom, pazar günleri saat 10:00 – 18:00 arası zengin bir açık büfenin yanı sıra, müzik performansı ile hareket kattığı keyifli bir brunch deneyimi sunuyor. Büyüleyici Emirgan boğaz manzarasını harikulade lezzetleriyle buluşturan mekanın pazar brunch'ında şarküteri, peynir ve sandviç çeşitleri, zengin ekmek ve pastane büfesinin yanı sıra, “Ala Carte” servis olarak omlet çeşitleri, menemen, börek, eggs benedict, french toast gibi seçenekler de yer alıyor.
    Brunch kişi başı fiyatı: 100 TL

    _laboom

    Favori atıştırmalık
    Çikolatalı Bademli Biscotti

    Çay ve kahve keyfinizi ikiye katlayacak bir tarif arıyorsanız damakları çatlatacak bir öneri geliyor; Çikolatalı ve Bademli Biscotti! Tazeliğini uzun süre koruyacak bu enfes bir tarifi hafta sonu mutlaka deneyin!

    cikolatali-bademli-biscotti


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler