KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Editörün seçimi: Yeni çıkanlar, indirimdekiler ve keşifler

    Ruhunuza, bedeninize ve indirimlerle cebinize iyi gelecek pek keyifli öneri aşağıda sizi bekliyor. Günün ve hafta sonunun keyfini çıkarın.

    Mutlu cumalar! Bir hafta daha geride kalırken, yeni çıkanlar, indirime girenler, güzelliği ile gönlümüzü çelen 'favoriler' listesini paylaşmanın tam zamanı! Ruhunuza, bedeninize ve indirimlerle cebinize iyi gelecek pek keyifli öneri aşağıda sizi bekliyor. Günün ve hafta sonunun keyfini çıkarın.
    -imge.incesoy@mynetgroup.com

    Favori mutfak ve ev tekstili indirimi
    Karaca

    Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorisinde evinizi yenilemek ya da ihtiyaçlarınıza yeni alternatifler bakmak istiyorsanız 28 Şubat'a kadar Karaca mağazalarını ziyaret edin. Zira, kadınların en çok ihtiyaç duydukları ürünler arasında yer alan pek çok üründe %50 ve daha fazla indirim kampanyası sizi bekliyor.
    1547539648_karaca_Kea_paket (1)

    Favori kozmetik indirim
    Sephora Türkiye
    Kozmetik tutkunu, yaklaş! Sana çok hoşuna gidecek bir indirim haberimiz var. Kendini şımartmak, bakım ve güzellik rutinlerine yeni ürünler katmak istersen Sephora mağazalarında ve sephora.com.tr’de seçili ürünlerde %50’ye varan indirimler seni bekliyor!

    benefit-lip-kit

    Favori ayakkabı
    adidas Originals Falcon

    90'lar ruhunu sevenler, yaklaşın! adidas Originals’ın cesur modeli Falcon görücüye çıkar çıkmaz gönlümüzü çelmeyi başardı. Capcanlı dora/pembe, kırmızı/beyaz/mavi tonları ve çok sayıda çarpıcı noktası ile çok farklı bir karaktere sahip olan Falcon silueti, klasik spor ayakkabı estetiğini, nostaljik çekiciliği ile ön plana çıkarıyor.

    adidas-falcon

    Favori keyif rutini
    Grand Hyatt İstanbul

    Pazar rutinlerini keyifli hale getiren bir şey varsa o da hiç şüphesiz aile ile yapılan, bol sohbetli kahvaltılar! Pazar günlerinizi sakin bir atmosferde, keyifle geçirmek leziz ve uzun uzun kahvaltılar etmek istiyorsanız o halde istikamet Grand Hyatt İstanbul. “Yok Yok” kahvaltısında; taze yeşilliklerden, peynir çeşitlerine, pastırmalı yumurtadan, muhlamaya kadar uzanan lezzetler yer alıyor. Sucuk, su böreği, ekmek çeşitleri, sokak simidi, kruvasan ve muffin gibi seçeneklerin yer aldığı kahvaltı menüsünde limitsiz çay ve bir adet taze meyve içeceği sunuluyor. En az iki kişilik rezervasyonla sunulan menünün fiyatı kişi başı 80 TL. “Yok Yok” kahvaltısından 0-7 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz yararlanırken 8-12 yaş aralığındaki çocuklar için ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.

    1548233080_Gradn_Hyatt_Istanbul_Kahvalti__1_

    Favori lezzet
    Kahve Dünyası Winter Cortado

    Soğuk kış günlerini sevmek için lezzetli alternatifler arıyorsanız Kahve Dünyası'nın Espresso, bal, tarçın ve karabiberin buluşmasından ortaya çıkan Winter Cortado, kahve müdavimlerini dahi şaşırtan bir içim sunuyor. Bu kış, farklı tatlar keşfetmek isterseniz, Winter Cortado'ya bir şans verin.

    1548230467_Kahve_Dunyasi_Winter_Cortado

    Favori bakım ürünü
    Eyüp Sabri Tuncer doğal diş macunu

    Kişisel bakım ürünlerinde doğal içerikli ürünler geliştirmesiyle dikkatleri çeken Eyüp Sabti Tuncer, bu kez üç farklı diş macunu seçeneği ile yeni bir alternartif sunuyor.
    Sls, Florür, Paraben, Titanyum Dioksit, Gluten ve renklendirici gibi kimyasallar içermeyen geliştirilmiş formülü sayesinde insan sağlığını ön planda tutan diş macunları, içeriğinde bulunan doğal özlerle diş ve diş etlerini koruyor. Diş macunları formülünde yer alan Thymol (kekik bitkisinden elde edilen yağ), okaliptus ve mentol ile ağızda uzun süreli ferahlık sağlıyor.

    eyup-sabri-tuncer-dis-macunu

    Favori aile aktivitesi
    Çocuk Kitapları Günler

    Okullar tatile girmişken çocuklarla beraber yapacak keyifli ve faydalı aktivitesi arayanlar, Kadıköy Belediyesi’nin çocuklarda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği Çocuk Kitap Günleri başlıyor! Kozyatağı Kültür Merkezi Sanat Galerisinde 26 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’de açılışı yapılacak Çocuk Kitapları Günleri’ne Türkiye’nin önde gelen 11 yayınevi, çocuk kitaplarıyla katılıyor. Çocuk Kitapları Günleri, 3 Şubat'a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

    1548227463_Cocuk_Kitap_Gunleri__4_


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler