Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Johny Sins'in aklınızdaki soru işaretlerini yok edecek röportajı

    Ünlü porno yıldızı Johny Sins, thechive.com'a verdiği röportajda merak edilen soruları yanıtladı. İşte sorular ve cevapları.

    #1 Cinsel ilişkiyi uzatmak için özel taktikleriniz var mı?

    728xauto

    "Kesinlikle! Seks süresini uzatmak için zihinsel ve fiziksel birçok şeyin kombinasyonunu kullanıyorum. Eğer çok erken boşalacak gibi hissedersem, aklımı başka şeylere yöneltmeye bakarım. Matematik, beyzbol gibi şeyler düşünürüm. Ama cinsellikten keyif almanız da gerektiği için bu aslında pek de eğlenceli bir metot değil. Bunu genelde sette kullanıyorum. Ama özel hayatımda kendimi dışarı çekip, partnerime oral seks yaparım. Boşalacakmışım hissi gittiğinde ise tekrar sekse geri dönerim."

    #2 Ne sıklıkla tüylerinizi tıraş ediyorsunuz?

    "Bence bu son derece önemli. Haftada bir kez yaparım, ama bir sahne çekiyorsam her şeyi tıraşlarım. Bazen en üstteki kılları bırakıp, diğer her yeri tıraş ederim. Hem kamerada güzel görünüyor, hem de partnerim orayı yalamak ya da emmek isterse bunu tereddüt etmeden yapabiliyor."

    #3 Üçlü seks yapma konusunu açmanın en güzel yolu nedir?

    ''Bu tamamen soruyu sorduğunuz kişiye bağlı! Eğer partnerinize soracaksınız, belirli bir kişi hakkında sormayın ve birlikte yaşayacağınız tecrübeyi ön planda tutun. O noktada tanımadığınız bir kişiyi seçmek daha iyi olacaktır. Cinsel ilişki sırasında her iki tarafla da eşit şekilde, hatta partnerinizle daha çok ilgilenin. Bir yabancı olsa bile, onlarla göz teması kurarak onlara da özel hissettirin. Onları olabildiğince rahat hissettirin ve bir de baktınız çok daha fazla üçlü seks yapıyorsunuz!''

    #4 Kilolu kadınlar daha mı iyi seks yapıyor?

    "Benim karşıma çıkan kilolu kadınlar oldukça istekli ve tatmin etmeye hazır olmuşlardır."

    #5 Ön sevişme ne kadar önemlidir, erkekler ön sevişmede daha çok neler yapmalıdır?

    "Ön sevişme harika bir şeydir ve erkeklerin neden bunu yapmak istemediğini anlayamıyorum. Doğru noktaları bulduğunuzda partnerinizi dilediğiniz gibi orgazma ulaştırabilirsiniz! G noktasını bulun, klitorisini ya da poposunu yalayın, ve sevişmeden önce oyalanın. İlk başta yavaş olun, her kadının farklı noktaları vardır, ancak onları bulduktan sonra ellerinize, parmaklarınıza veya dilinize hareket edin!"

    #6 Bir kadın sizden 'yatakta küfürlü, argo, tahrik edici konuşmanızı' isterse ne yapıyorsunuz?

    "Yatakta çok konuşan bir adam değilim ama kadın argo konuşulmayı seviyorsa, söyleyecek birkaç şey bulmak zor değil. Temel kirli konuşma için, sadece o anda yaptıklarımı, iyi hissettiğim şeyleri ve ona yapacaklarımı söylerim."

    #7 Yatak odasının dışında daha çok seks yapmamız gerekir mi? Öyleyse nereler olabilir?

    "Evet kesinlikle yatak odasından çıkın! Değişiklik yapmak, sizin için işleri daha ilginç ve daha heyecanlı hale getirir! Aynı yerde seks yapmak, sıradan bir hale gelebilir. Yatak odasının dışında seks yapmak için en sevdiğim yerlerden bazıları duş, zaten çıplak ve ıslaksınız, onunla doggy style sevişmek için çok müsait bir yer. Eşim Kissa ve ben bir kere Vegas'da bir otelin erkekler tuvaletinden kovulmuştuk."

    #8 Sizce aradaki kimya mı, dış görünüş mü?

    "Her ikisi de önemli ama kimyanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. En güzel kızlar bile kötü bir kişilikleri varsa çirkin ve itici görünebilirler. Karşınızdaki kişinin size çekici gelmesi gerekiyor ama iyi bir karakter, güzelliğin her zaman önüne geçecektir."

    #9 Anal seksi ilk kez yapacak bir kadına nasıl yaklaşmak gerekir?

    “Benim tecrübelerime göre, çoğu kadın sevişirken anal olarak uyarılmaktan hoşlanıyor. Hatta anal olarak parmakla uyarılmak onları orgazma daha kolay ulaştırır. İşte o zaman, anal seks için daha istekli olabilirler. Çoğu kadın kesinlikle bunu seviyor ama buraya sadece bir çıkış yolu olarak bakanlar da olacaktır."

    #10 Oral seks için herhangi bir tavsiyeniz var mı?

    "Yavaş başlayın ve bolca tükürük kullanın. Klitoristen başlayın ve aşağı yukarı nazik hareketler yapın. Aslında yaptığınızın doğru olup olmadığını ölçmek için ona kulak vermeyi de unutmamalısınız. Mutlaka farklı noktaları yalayın ve değişik şeyler deneyin."

    #11 Kadınlarda seni en çok çeken özellik ne? Cinsel partner ararken güzelliğin ötesine bakmalı mıyız?

    "Bence kendi vücutları içinde rahat hisseden kadınlar çok çekici oluyor. Karakterleri rahat, onlarda sanki daha farklı bir şeyler var. Bence bu seksi. Ayrıca kendine bakan kadınları seviyorum ama mesela spor yapan, sağlıklı beslenen, bütün gün yüzünde tonla makyajla gezen kadınları değil."

    Instagram'da ve YouTube'da Johnny'yi izleyin .

    Kaynak: The Chive

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler