MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğlence dünyasının en lezzetlisi Ziyade Fasıl

Yoktan var edilen bir marka Ziyade Fasıl… Bir hayalle başlayan yolculuk tam 12 yıldır, bir gün dahi kesintiye uğramadan başarıyla devam ediyor.

Yüzünü dış dünyanın modernizasyonuna dönen ama bir o kadar da geçmişten bugüne cebinde sakladığı geleneklerimizi devam ettiren bir marka olan Ziyade Fasıl, kendini her zaman misafirlerinin yerine koyan, onları kendi evlerindeymiş gibi ağırlayan özel bir adres...

Mekanda olduğunuz her an size iliklerinize kadar güven aşılayan yöneticileri, sizleri çok da bunaltmadan etrafınızda emrinize amade dolaşan servis personeli, çok eğlenmeniz ve bir geceliğine dahi olsa mutlu olmanız için seferber olan eğlence ve saz ekibi ile burada ailenizle birlikte huzurla eğlenebilirsiniz.

Lezzetler Özlem Mekik'e emanet...

Alışılagelmiş meyhane kültürünü yerle bir eden bir mutfakla karşı karşıyasınız Ziyade Fasıl'da! Burada lezzetler, en az eğlence kadar önemli. Çünkü Ziyade Fasıl'ın lezzet ekibinin başında hepinizin ekranlardan, gazetelerden ve dergilerden yakınen tanıdığı bir şef var.

Evet Anadolu Yakası'nın eğlence amiralinin mutfağını ünlü şef Özlem Mekik yönetiyor. Aynı zamanda bir gastronomi uzmanı olan şef, lezzetler konusunda çok hassas. O yüzden Ziyade mutfağının ilk kuralı tüm yemeklerin anne eli değmiş lezzetler kıvamında olması.

Başlangıcından ara sıcağına, mezesinden ana yemeğine, meyvesinden tatlısına kadar her şey sanki Özlem Mekik'in evinde dostlarına hazırladığı lezzetler titizliğinde hazırlanıyor.

Türk mutfağının en özenli tatlarıyla sizleri buluşturan Ziyade Fasıl, eğlenceye attığı imzasını lezzetlerinde de konuşturuyor kısacası.

Size de bu lezzetli eğlence dünyasını keşfetmek kalıyor sadece...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler