SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elmander, Galatasaray'daki görevini açıkladı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Johan Elmander, kariyeri ve Galatasaray'daki göreviyle ilgili açıklamalarda bulundu. Johan Elmander, "Fatih Terim'le verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şu anda Galatasaray'ın Kuzey'den transfer edebileceği oyuncuları gözlemliyorum" diye konuştu.

Ocak ayında futbola veda eden Johan Elmander, Aftonbladet gazetesine açıklamalarda bulundu. 36 yaşındaki Elmander, neden futbolu bıraktığıyla ilgili şunları söyledi: "Maçlar esnasında sersem gibi oluyordum. Bazen çift bile görüyordum. Maçtan sonra baş ağrısı oluyordu ve uzun süre de geçmiyordu. Şu anda tekrar iyi bir uyku çekebiliyorum."

Örgyrte'le Helsinborg'a 3-0 yenildikleri maçla ilgiliyse, "Kariyerimde ilk kez sahada 'Acaba ben burada ne yapıyorum?' diye hissettim. Aslında bu, pek de bana göre değil ama futbolu bırakmaya o zaman karar verdim" sözlerini söyledi.

"GALATASARAY'IN TRANSFER EDEBİLECEĞİ OYUNCULARI İZLİYORUM"
Galatasaray'daki göreviyle ilgili de konuşan Elmander, ''Fatih Terim'le verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İleride antrenörlük yapabilmek için kursa gitmemin daha doğru olacağını düşündük. Şu anda Galatasaray'ın Kuzey'den transfer edebileceği oyuncuları gözlemliyorum. Galatasaray'ın şu anki teknik ekibi benim forma giydiğim dönemle neredeyse aynı. Harika bir kulüp. Bunun bir parçası olmak benim için mutluluk verici'' ifadelerini kullandı. (Goal)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler