MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emina Jahovic'i kızdıran haber: Bıktım!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'in keyfi, yine ülkesi Sırbistan'daki haberlerle kaçtı. Jahovic hakkında çıkan haberlere isyan etti ve "Bıktım" dedi.

Mustafa Sandal'dan 6 ay önce boşanan ve 4 aydır Sadettin Saran ile aşk yaşayan Boşnak asıllı Sırp şarkıcı Emina Jahovic memleketindeki magazin basınından yana dertli.

Sırbistan'da yayımlanan Blic Dergisi, 15 Ocak 2019'da 37 yaşına girecek olan Jahovic'in doğum günü için aşkı Sadettin Saran'ın kesenin ağzını açtığını iddia etti.

Dergide yer alan iddiaya göre Sırp şarkıcı, yılbaşındaki konseri nedeniyle doğum günü hazırlıklarıyla ilgilenmek için vakit bulamadı. Bunun üzerine 5 aylık aşkı Saran, devreye girdi.

10 BİN EURO'LUK JEST

İddiaya göre Saran, Belgrad'daki lüks bir restoranı kapatmaya karar verdi. Sırp basını sürpriz partiye Jahovic'in yakınlarından oluşan 70 davetliyi çağıracak olan iş insanının cebinden parti için de 10 bin euro (yaklaşık 60 bin 400 lira) çıkacağını duyurdu.

5c0cccdc66a97c6c52ed94b7

Ancak Sırp şarkıcı, bu haberi önceki gün Instagram'da yalanlayıp hakkındaki iddialara isyan etti: "Hakkımda sürekli olarak yazılan yalanlardan bıktım. Doğum günüm için Belgrad'daki yakın arkadaşlarımla küçük bir kutlama organize edeceğim. Çıkan bu haberleri ciddiye almayın."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler