SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı

Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları hakkında ise 'Resmi olarak bir teklif almadım ama yöneticilerimizle birkaç konu hakkında istişare etmişliğimiz oldu' dedi.

Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, TRT Spor'da katıldığı programında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun öne çıkan sözleri...

''Geçen sene Beşiktaş ile yarıştaydık. Geçen seneye nazaran bu sene iyi oyuncular da transfer ettiler. Fenerbahçe ve Galatasaray da şampiyonluk yarışının içinde olacak net. Ligimize kaliteli futbolcular da geldi. Futbol zaten kaliteli futbolcu ile oynanır.

''KOLAY DEĞİLDİR KADIKÖY'ÜN ATMOSFERİ''

Beşiktaş oturmuş bir takım. 2 sene üst üste şampiyon oldular. Oyunlarını her takıma kabul ettirdiler. Fenerbahçe'de çıkış arıyor. Son maç onlara moral oldu. Kadıköy'ün havasını yıllarca soluyan biri olarak, Kolay değildir Kadıköy'ün atmosferi. Büyük takımların orada işi zordur. Keyifli bir maç olacak.

Resmi olarak bir teklif almadım ama yöneticilerimizle birkaç konu hakkında istişare etmişliğimiz oldu. Göksel Başkan benim dostumdur, ağabeyimdir. Onun izni olmadan tek başıma bir şey yapmam bana da yakışmaz.

''İNŞALLAH FENERBAHÇE İLE YOLUMUZ KESİŞİR...''

Ben Fenerbahçeliliğimi hiç gizlemedim, gizlemem. Bir gün Allah nasip ederse yolumuz inşallah kesişir. Orada görev alırsam sevinirim tabii ki. Fenerbahçe benim çocukluğumda tuttuğum takımdı. Kendimi Fenerbahçe'ye çok ait hissettim. Bana çok değer gösteriyorlar.

Futbolun içinden gelmiş doğru dürüst insanların futbolun içinde olmalarını düşünüyorum. Futbolu bırakınca konuşmam gerekir böyle şeyleri ama futbolu yöneten kısımda olmak istiyorum.

Geçmişteki futbolcu imajımdan daha çok eğitimle kendimi geliştirerek, ülkemizde inşallah değerli yerlerde bize inanılan yerlerde görev almak isterim.''

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler