MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En kötü seks pozisyonları

Seks pozisyonlarının cinsel yaşama ve ilişkilere heyecan kattığı yadsınamaz bir gerçek.

Erkeklerin sevdiği seks pozisyonlarına ya da orgazma ulaştıran en iyi pozisyonlara daha önce değinmiştik. Şimdi, gelin en kötü seks pozisyonlarına da birlikte göz atalım.

Maşa pozisyonu

Maşa pozisyonu için erkeğin güçlü olması gerekiyor. Bu pozisyon için erkek ayakta durur ve bacaklarını açar. Erkek, yan yatmış pozisyonda duran kadını belinden ve bacak arasından kavrayarak yukarı kaldırır. Bir eliyle yerden destek alan kadın, bir bacağını erkeğin bacak arasından geçirir ve cinsel bireşme sağlanır.

Bot pozisyonu

Bu pozisyon için küvet veya şişme bir bota ihtiyacınız var. Erkek hafifçe arkasına yaslanacak şekilde botun içerisine oturur ve dizlerini büker. Kadın da bota hafifçe uzanarak oturur, bir bacağını erkeğin omzuna atar ve cinsel birleşme sağlanır.

Ters misyoner

Bu pozisyon klasik misyonerden biraz daha farklı olarak yapılır. Bu pozisyon için kadın sırt üstü uzanır. Erkek, kafasını kadının ayaklarına doğru gelecek şekilde yüz üstü uzanır ve cinsel birleşme sağlanır. Bu pozisyonda birleşme esnasında herhangi bir kaza olmaması için kadının ayaklarını kaldırmaması gerekiyor.

Merdiven pozisyonu

Merdiven pozisyonu için erkek havuzun merdivenlerinde en son basamağa kadar iner ve korkuluklardan tutanarak dik bir pozisyonda durur. Kadın, erkeğin önüne geçer ve sondan bir önceki basamaklarda öne doğru eğilerek durur. Bu pozisyonda erkeğin ve kadının düşme -kayma ihtimaline karşı sıkı tutunması gerekir.

Üçlü lindy

Üçlü lindy pozisyonu için hem erkeğin hem de kadının fiziksel olarak güçlü olması gerekiyor. Bu pozisyonda erkek geriye doğru hafif eğilerek kadını kucaklar. Kadın, erkeğin kollarından tutunur ve bacaklarını erkeğin baldırları etrafından geçirerek arkada birleştirir. Denge kurulduktan sonra cinsel birleşme sağlanır.

Kafa oyunu

Bu pozisyon için erkek dizlerinin üzerinde dik bir pozisyonda durur. Kadın, sırtı yerde kalacak şekilde yere yatar ve bacaklarını erkeğin boynuna doğru atar. Erkek, kadının bacaklarından tutar ve cinsel birleşme sağlanır. Bu pozisyonda erkek, kadının kalçasından da tutabilir.

Kıvrılma pozisyonu

Bu pozisyonda erkek başının altına bir yastık koyarak sırt üstü uzanır. Kadın, erkeğin kucağına yan pozisyonda oturur ve dizlerini kırar. Kadın ellerini geriye doğru yere koyarak destek alır ve cinsel birleşme sağlanır. Bu pozisyonda hızlı hareket edildiğinde penis sakatlanmasları yaşanabilineceği için dikkatli olnuması gerekir.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler