YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En sağlıklı sebzelerden biri olan brokoli ile hazırlayacağız 6 kış yemeği

    Tüm kış boyunca keyifle tüketeceğiniz brokolinin en güzel 9 tarifini sizler için derledik. Mutfağınızda harikalar yaratmak istiyorsanız sizleri şöyle alalım...

    Brokoli çorbası

    brokoli çorba

    Kışın sofranızdan eksik etmeyeceğiniz bir çorba tarifi geliyor. Lezzetinin yanı sıra şifası da sizi oldukça etkileyecek. Tüm hastalıklara karşı kalkan olan brokoliyi afiyetle yemek için tarifin detaylarına tıklayın.

    Sağlıklı brokoli topları

    brokoli top

    Mutfakta sadece 35 dakikada harikalar yaratmak ister misiniz? O halde brokoli topları tam da size göre bir tarif. Üstelik sağlık deposu bir yemek. Detaylarını görmek için tıklayın.

    Fırında karnabahar ve brokoli

    fırında

    Karnabaharla brokoli; ketçap ve mayonez, peynir ve zeytin hatta Süheyl ve Behzat ikilisi gibi birbiriyle uyumlu :) Lezzetli, düşük kalorili ve kolay bir yemek arayanlara dev hizmet veriyoruz. Tarifin detayları için tıklayın.

    Brokolili elma salatası

    salata

    Lezzetin doruklarını yaşamak istiyorsanız brokolili elma salatasını denemelisiniz! Bol krema ve ceviz kullanarak hazırlanan bu salata içerdiği vitaminler açısından da son derece zengin. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Brokoli börek

    börek

    Sıra dışı bir tarif daha... Bu kış sağlığımızdan ödün vermeden besleneceğiz. Brokoliden hazırlayacağınız bu börek diyet yapanların dostu, kiloların ise baş düşmanı olacak. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Körili brokoli

    körili

    Körili brokoli tarifi alışık olmadığımız bir tarif olarak karşımıza çıkıyor. Yeni şeyler denemeyi seviyorsanız körili brokoliyi gayet sevebilirsiniz. Hindistan cevizi sütü ve köriyle müthiş bir uyum sağlayan brokoli, yemek listelerinde ilk sıraları almak için iddialı. Deneyin bakalım bize hak verecek misiniz? :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler