KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En tasarruflu güzellik sırları

    Güzelleşmek için tonlarca para harcamanıza gerek yok! Size en tasarruflu güzellik sırlarını veriyoruz.

    Güzelleşmek için tonlarca para harcamanıza gerek yok! Size en tasarruflu güzellik sırlarını veriyoruz.

    Kim demiş güzelleşmek için para dökmek gerekir diye? Tüm ön yargıları yıkmanın vakti geldi. Size çok güzel önerilerimiz var. Bu önerilerle hem güzelliğinize güzellik katacak hem de paranız cebinizde kalacak.

    Doğal ev yapımı makyaj temizleyici
    Size inanılmaz basit bir makyaj temizleyicisi tarifi veriyoruz. Hazır mısınız? Yapmanız gereken tek şey temiz bir suyun içine zeytinyağı ekleyip bir kavanozun içinde karıştırmak. İşte evde yapabileceğiniz en kolay temizleyiciniz hazır!

    Alüminyum folyo ile maske
    Yüzünüzdeşişkinlik mi hissettiniz? Bunu ortadan kaldırmak için alın size kolay bir yöntem. Alüminyum folyoyu yüzünüzün şekline göre kesip buzdolabında saklayın. Daha sonra soğuttuğunuz alüminyum folyoyu yüzünüze yerleştirin. Maskeniz hazır!

    Maniküre para vermeyin
    Kendiniz yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Tırnaklarınızı limon soyuna sokun. Daha sonra bir tırnak parlatıcısıyla (törpü şeklinde olan ve tırnaklarınıza masaj yapan) tırnaklarınızı parlatın. Böylece cilaya hiç ihtiyacınız kalmayacak.

    manikur

    Makyaj sabitleyici yerine gül suyu kullanın
    Makyaj sabitleyici yerine daha hesaplı olan gül suyunu kullanabilirsiniz. Gül suyu sabitlemekle kalmayacak aynı zamanda yüzünüze doğal bir parlaklıkta verecektir.

    Mat ruja para vermenize gerek yok!
    Parlak bir rujunuz var fakat siz mat bir ruj istiyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey dudağınıza pudra kapatıcısı uygulayıp üzerine parlak ruj sürmek. Böylece mat bir ruj görünümüne sahip olacaksınız.

    Soda ile göz altındaki kötü görüntüden kurtulun
    Göz altlarınızla sıkıntınız varsa bu uygulamayı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı kabartma tozu ekleyin ve karışıtırın. Bir pamuk yardımıyla gözlerinizin altına uygulayın. 15 dakika bu şekilde bekleyip yıkayın ve üstüne nemlendirici bi krem kullanın. Bu işlemi her gün tekrarlarsanız sonuç alacaksınız.

    goz alti-bakim

    Daha dolgun ve daha seksi dudaklar
    Dudaklarınızda evinizde bulundurduğunuz herhangi bir kozmetik yağ uygulayın ardından yumuşak bir diş fırçası ile hafifçe dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. 1 dakika boyunca dudaklarınızda gezdirerek sürün.

    Mısır nişastası ile mat ojeler
    Bir şişe ojenizin içine 1 çay kaşığı mısır nişastası ekleyin. Ojenizin hepsini matlaştırmak istemiyorsanız küçük bir kasede nişasta ve ojeyi birleştirebilirsiniz. Mat ojeniz hazır!

    Kurumuş dudaklar için kaş fırçası
    Kurumuş dudaklarınıza çeşitli şekilde peeling yapabilirsiniz. Fakat en hesaplısını biz öneriyoruz. Evde olan bir dudak balmınızı dudaklarınıza uyguladıktan sonra kaş fırçanızla ovalayın. Dudaklarınız pürürssüz hale gelecektir.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler